Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje se moze vidjeti taj spisak?
Vutra vutra malo sutra....
Svaka cast za RS
Ovisnik o marihusni. Grohotom se smijem! Ogroman dio poštenog svijeta se probudio i bori da legalizuje indijsku konpolju, na osnovu mase dokazanih medicinskih studija o odličnom učinku konoplje na tijelo. Borite se još malo jadnici, nećete još dugo opstat. Baš me zanima šta ćete onda reći kad jedan dan kažu eh sad više konoplja nije droga sad je lijek!
Ja stvarno ne znam da je neko umro od trave...ako od nečeg ne možeš umrijeti/predpzirati kako se to onda može zvati droga.
ovisnik o travi ... e da mi je i to vidit
Nije to ovisnost vec besposlenost, znao sam raje koji su po citav dan duvali, dok se najednom nisu trznuli i batalili, naravno povuces ti jednom sedmicno, mjesecno, ocito nisi vuk'o nikad pa ne znas
Jest al priznaj da su bili nervozni, bar prvih mjesec dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
heroin los i nikakav :)
Ko pusi zdravlje rusi, ko duva zmaj ga cuva :) :)
@OtokaBoy Nisam, od toga bježim :D