Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je pic....e sada vam odjedmon valja Bosna i Hercegovina a do tada je bilo samo RS i nista vise !!!! Bas ste jadni Drzava vam jedino valja kada nemozete nesto sami uraditi i kada treba redovno dobiti platu (Dodik i kompanija) trebate da svi crknete od jada jer niste nista drugo zasluzili jer jedino tako mozete iskorijeniti nacionalizam i mrznju !!!!
e ako se cekaju helikopteri iz Federacije, onda ce sve ozgoriti ali ako su iz puka koji nasledjuje VRS, tj nase Mi 8...onda ima nade
rs ne postoji.... zivjela bosna
Šta je šumari, kad gori, onda vam valja Bosna i Hercegovina i oružane snage BiH!? Koji ste vi šu---p-ci! Što ne zovete Dodu, da vam pošalje privatni helikopter? Neka zakači jedan kanister vode i neka poljeva.