Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve mi suze na oci...
Suza suzu goni :)
zar još postoji regres? kakve su ovo zayebancije? nemojte da se opet šokiram i odvezem autom u nepoznatom smjeru.
ne kukajte preko interneta i ne prijetite... da vam jelose ne bi sjedili u kucama... i nisu trebali ukidati regres...
NAROD MOZE DA HOCE! DA IM ZABRANI ZADUZIVANJE KOD MMF.A.--PA NEK ONDA DJELE.-ILI SVIMA U DRZAVI, BEZ USLOVNO REGRES, ILI NIKOM.-ISKLJUCITI DISKRIMINACIJU ZA SVA VREMENA.
Sad se sjetili ovoga, a regresi se isplaćuju godinama, čak radnici podnose i tužbe. 'Zaposlenik ima pravo na regres za korištenje godišnjeg odmora u visini najmanje 50 posto prosječne neto plaće svih zaposlenih ostvarene kod poslodavca u mjesecu koji prethodi isplati regresa, pod uslovom da privredni subjekt - poslodavac nije prethodnu poslovnu godinu završio sa gubitkom''.
MOZEL IKAKO BEZ USLOVA! ONI SE DOSJETE PA ISKAZU GUBITAK I TO PROLAZI.-NE NAPRAVE NI JEDAN ZAKON DA JE NORMALAN.
Jebeš penziće koji godinama tavore sa 33o KM mesečno, odmah da se namake budžetskim korisnicima za isplatu regresa, nije šala ti budžetski korisnici će sutra glasati za SDA. Penzoioneri neka poumiru od gladi.
_"Podsjetili su da je Vlada Tuzlanskog kantona proteklu godinu završila sa deficitom - manjkom u iznosu od oko 16,5 miliona KM. Nije malo za 16.000.000 KM gubitka za jednu godinu. Da li je ova vlada nekom položila račun zbog čega je nastao deficit? Da li je neko pozvan na odgovornost? Da li je bilo ko od njih zbog manjka podnio ostavku? I zašto manjak? Gdje je novac završio? Smiješno je donositi odluke o ukidanju regresa za ovu godinu kada su prošli godišnji odmori i kada je regres sigurno svima njima isplaćen. Vlade mogu sve. Sve im prolazi bez imalo srama i bez bilo kakve opdgovornosti.
Svasta, nema para a ljudi vec bili na godisnjem 😊
Kakav crni REGRES; majku vam *ebem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je li i onaj uhapseni ministar glasao za ovo?