Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant si dobar decko pa te drotovi g.a.ze a KPD Zenica ti dom,u.m.r.i p..a s.c.e
revizija ratnih rješenja i odlikovanja POD HITNO!!!! pronaći ovog bilmeza što je ozljedio policajca, na sud, doživotnu mu dati kao opomenu, oduzeti sva odlikovanja... Šerifa pod hitno skinuti sa svih funkcija, dati nalog da vrati sve pare koje je dobio od vlade zedo kantona i federalne vlade za pokretanje biznisa.. A ovi koji imaju pravo odlikovanje - pa i vi ste šutili kad su se igrali sa prosvjetom, šutili ste kad su penzije samnjivane, neka i vas malo recesija pogodi, šta fali, svi da osjetimo
Eto sta vam je borba dala i za koga ste ratovali
ZABORAVILI STE NAPISATI DA SU \"SPECIJALNE SNAGE\" ZA ZASTITU RATNIH PROFITERA I KRMINALACA \"MALO NAMARALI BORCE\" ILI JE TO ADMINISTRATOR BANIRAO..
Od fasista se BiH mozda moze spasiti na ulicama, no od ekonomske situacije ne. Hoce to tako kad dok talas globalnih razmjera kopas rovove umjesto da pravis nasipe i brane i tapses sam sebe po ledjima kako nama nece biti nista jer smo daleko od obale.
Sva pitanja na nivou BiH ovako treba rjesavati. Samo narod moze da promijeni probleme u Bosni. A Kad se politicari ovako pritisnu onda se malko useru od straha. Svaka cast nasi branitelji, hajte ba narode svi na ulice i da spasimo Bosnu od fasista i slabe ekonomske situacije!
Zrtava mora biti toje svakom jasno. Zato drugi put ne zajebavajte narod radi par maraka !?!?!!!!!!!!!!!!!!
treba zapaliti vladu i izgraditi novu i postaviti nove ljude da vpde ovu drzavu a ako i oni budu kao i ovi onda opet treba paliti sve dok se neko ne opameti
DROTOVE U GROBOVE ! DROTOVE U GROBOVE ! DROTOVE U GROBOVE !