Omladinski program BH radija 1
0
U programu danas Mirza Ustamujić i Edo Maajka
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Mirza, što farbaš raju za takmičenja na fakultetu, ne valja ti to, ako si odlučio ići u politiku, makar budi pošten da se razlikuješ od ostalih...
I eto djece za par godina u Bosnu da traze babu. Sve vas je vise svake godine.
Pa šta ta vucibatina Edo nije u Izraelu? Cijeli Zagreb je presretan jer se konačno riješio te netalentirane i bahate bosanske spodobe. Ali izgleda da to smeće neć ni u izraelu, pa opet rovari po Bosni. Ali u bosni nema para pa će sigurno ponovno k nana u Zg. Bivša žena inače purgerica, ga stjerala i fala bogu djeca mu nisu povukla njegov primitivni i peksini banlinluk nego idu na vjernauk i biti će pravi purgeri.