Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tomašica je bila radno-sabirni centar. Nešto kao zemljoradnička zadruga.
Misliš ono kao kad tvoja mama priča komšiluku da radi u biblioteci i guta knjige a ono ona u stvari radi u kupleraju i guta kurčeve. I kad je neko pita: "Šta je je sinonima?" ona odgovara: "jel se može puši?"
i to ce sve uspjet uradit na kaficama limunadicama i pivicama po prijedorsklm kafeima
Hoće li ovo udruženje toleriasat masovne grobnice, koncentracione logore, četnike koji se šeću po Prijedoru, BL, Bijeljini, Višegradu...
Nece njih, ali hoce mudzahedine,vehabije i ostale koljace.
Gluplji su ovi Bošnjaci što nasjedaju na ove jeftine trikove.
Znaš šta je zaista trik? Kad je tvoja mama tebe rodila kroz šupak, e to je pravi trik.
Genocidaska taktika kako bi natjerali glupe Bosnje da pomisle da u PC ima ljudskih bica, a ovi nasi kreteni odmah poletjeli da suradjuju sa bagrom.
Balije uvjek vide sve crno.
Jel iko od ovih posjetio Tomašicu ili je ovo kao sve ostalo - prazne priče i neke kancelarije samo nek bi se došlo do neke fotelje?
Standardno prodaju se balije isto kao sto su i vjeru za veceru prodali.
izmete ne moras mijenjati ime hahahaha koji glupan
PRIKAŽI ODGOVORE (4)