Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
balye manje špek i čvarke žderati pa nećete oboljevati od SVINJSKE GRIPE:
Serem se na ovaj portal gdje mi se ne pojavljuje napisana poruka. SHIT
Prvo: Jandrićeva je potparol za odnose s javnošću a ljudi su bolesni i normalno je da se ne zna razvoj bolesti. To zavisi od njihovog fizičog stanja. Drugo: Tamiflu je lijek koji pomaže (moja sestra ga je koristila i sve je ok, čak nije imala ni nus-pojave koje se povremeno javljaju), a što se tiče roka trajanja, zbog situacije u kući sam dobro ispitala sve i saznala da je evropska agencija za lijekove dala odobrenje za produženje roka (čitla svojim očima!) zbog stabilnosti lijeka. Toliko, i dabogda H1N1 nestao preko noći pa nam ništa više ne trebalo! Zdrvi bili! :-D
kod nas ko oboli od hini, on i umire. niko se nije oporavio
Joj ove Jandriceve, ko fol strucnak neki..stabilni ali ne znaci da se ne moze...ni nabolje ni nagore. Kakva je to izjava? Gdje je ona nauku ucila. To moze neko sa ulice reci.
Tamiflu kojeg daju pacijentima je sa rokom trajanja koji je istekao, preko njega je prelijepljen novi. Moja rodica je bolovala H1N1 gripu i dali su joj takav Tamiflu sa obrazlozenjem da se on moze jos koristiti i nakon isteka roka! Ma sjajno, zar ne?
ma tamiflu k a r i n a zatvorite škole i dezinficirajte sve
pomogne li taj tamiflu ikome