Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MONOTEIZAM (VJERA U JEDNOG BOGA): Ova pojava se zvanično veže za Judeizam, Hrišćanstvo i Islam. Ali sa praktične tačke gledišta takvo vjerovanje vuče porijeklo još iz sjeveroistočne Afrike, preciznije starog Egipta.
E moj Orbanu. Loša ti ta uniforma stoji bez svastike.
Hahaahhhaahahhahahahahhaahahahhaahahahahahahhahahahah
Kaže Orban u povjerenju. Reise pa mi smo vam stvorili tu sinekuru REIS ! Pša i sami zante da e u Kuranu to zvanje nigdje ne spominje a u hadisima još manje. Valajli ste nam onda radi šumke i ruda a bogami sad fino peremo pare preko Energopetrola, izašlo je već na nekoliko stotina miliona Km. Reda koliko se ona mađarska govedina štambilja sa MADE IN BIH prilikom izvoza DOMAĆEG BiH proizvoda :))) Dobro nam svima hajd ŽIVJELI !
Bolje bi ti bilo da si otisao u guzicu,neka te sovinista Orban odvede na Budim da se poklonis konju i Savojskom na njemu.
@OperaZaRabiju vama ni Tito nije sjebao sjeme pogano a trebao je!
@OperaZaRabiju o čemo to ti genocidaš???sad se kitiš tuđim perjem?, ja samo kažem da Tito nije završio sa četaljima kako je trebao, šta se ti buniš? hehe