Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda moja gospodo da Vas i GP BiH niko neshvata ozbiljno.....neznam štaće te postići sa štrajkom upozorenja, granična je već odavno u tz.štrajku koji nije uopšte zabrinuo gospodu iz vjeća ministara a kamo li vaš štrajk..na kraju krajeva granična policija može spustiti rape a Vi......
Da štrajkujete po cijeli dan cijele godine, vjerujte da niko ne bi ni primjetio... Zato morate ovako preko medija da reklamirate štrajk. @superhick Gledaj u svoju mahalu. Problem je što je većina ljudi u BiH kao ti. Boli mene k. kako je meni, mene samo interesuje koliko je loše komšiji.
dodik Šupak .... gle ... dodik malim slovom a Šupak velikim!