Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes lijepo vidjeti zastavu BiH ispred zgrade vlade RS, hehe.
proslo je vrijeme airbosne a kamo li nake skysrpske lijepi germanwings;-) www.germanwings.com
ja bi je sutra spojio...samo i srbiju i rs yebe fasizam malo
SA X POPUSITE MI ZAJEDNO SA DODIKOVOM CERKOM I dUSANKOM mAJKIC
Eto govn ava BiH je nastala iz potrebe... :) Ajmo spojiti BiH i Srbiju i možemo ukinuti RS, odmah.
sta te cudi, pa i sama drzava je nastala iz inata a ne iz potrebe ili nekih racionalnih razloga
zasto bas u BL, zar nebi mogao jedan u Trebinju ili Gacku?
Dabogda se oba srusila
Možda Kosovo trenutno nije Srbija ali RS jeste ! I da, imamo srpske pasoše ako te zanima a boga mi i lične karte.
Ko spominje Srbiju? Ovde govorimo o jednoj drugoj drzavi: Republici Srpskoj. Razumijes? Mozda jednog dana odlucimo da sebi pripojimo i Srbiju, ali to cemo jos da vidimo.
srbo,@srbo jadniji si ti što se vucaš po našim portalima, pokušavajući ličijeti svoju šizofreniju, tipa \"kosovo je srbija\" i \"srbija do tokija\" aha aha al u k urcu
ako je ekonomski isplativo..sto da ne.. ako imaju dosta putnika iz i za BL sto da se ide na aerodrom u Zagreb ili Sarajevo.. Meni bi odgovaralo da sletim u BL puno vise nego u ZG ili SA.. PROBLEM JE da mi sve gledamo politicki
Ma kakvi oni i država. Šta Mošnjo zna šta je država. On to ni u snu nije imao. I to malo BiH što imaju su sje bali, samo pogledaj Sarajteheran. Njima jadnima je ostalo samo da gledaju gdje sunce zalazi i šta komšije rade. Jad i bijeda islamiziranih Srba.
Nema vi sta da mislite o oveme ili bilo cemu iz Republike Srpske. Imate svoju drzavu, pa o njoj razglabavajte. Banja Luku ne zanima Sarajevo ni bilo sta iz Sarajeva. Trebalo bi i vi da razmisljate slicno.
Citat Ova mogucnost se razmatra imajuci u vidu najavu liberalizacije viznog rezima za gradjane RS- a i Bih........ovo* a i Bih* dodali onako ko\' skyrca NAPRIJEEED DIIIIKO SRPSKA REPUBLIKO)))))))))))))))))))