Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj lave sto si bio miran bio si... sad kad ti zabrani da se druzis s rajom, da ides kod one krave, da cugas sta hoces i kad hoces, da legnes kad hoces... eee jarane...
Sve je bobro dok ne počne dobijat' hljeb za posle :-)))
Dobar je i bajati ponekad
Lavica Lara dolazi kod lava Jusufa, ima da je podere.
Jel' Jusuf osunećen il' ga još treba? :-))
majorizacija hrvatam ima da je lav izjebe ko ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Životinje u Pionirskoj Dolini se samo muče. Ovi im nemaju hrane da daju redovno nego ako neko od posjetitelja baci koju bobu, smoki ili čips. Znaju li oni koliko uopšte treba mesa za jednog lava na dan. Jedan im je već umro eh sada hoće li i onaj mužijka i ova lavica preživjeti zimu vidjet ćemo.
Bik i lav sjede za šankom i piju. Lavu zazvoni mobilni: - Da, draga, dolazim, odgovara lav, brzo popije svoje piće i sprema se da krene... Na to će bik: - E i ti si mi neki lav. Da mene zove žena, ja bih je poslao znaš gde, i nastavio da pijem sa društvom... - Da, ali moja žena je lavica, a tvoja je krava! :)
Jadne zivotinje s nama ljudima... sta ih vise mucite pustite ih tamo gdje i pripadaju a to nije zoo vrt.... Sta sve ljudi cine zarad njihovog interesa da se zivotinje pate samo da bi se oni iscudjavali njihovom izgledu ....
koliko li ce ona poziviti ... zna li neko zasto na kliksu nema vijesti o manijaku koji je jucer hodao po Lukavcu i pucao ljudima u pse, auta, kuce ... kakve su to cenzure?
ovim bolesnim poturicama se i životinje svode samo na sex. bar 85% komentara je vezano za to. jeste li izdrkali na lavicu ili sad drkate međusobno i na svoju rodbinu.
Prva zvanicna stranica ovih prostora za sve vlasnike i buduce vlasnike Labrador retrivera. Pridruzite se klubu :) https://www.facebook.com/labradorretriverbalkan?fref=ts
Jadna životinja, bolje je eutanazirajte nego što je držite u tom zatvoru!
napokon slobodna u rezrvatu 24%.
Sad ce ustaska lavica da jede srpsku djecu.
Neče teško se vare.???
vjeruj mi ustasici je najmanji problem da provari srbetinu
Sta je skrivila?
Bježite Srbi, ustaški Lav je došao u Sarajevo!
Brate Mustafa, ti znaš(?) da su Srbi 'bacani' gladnim lavovima u Sarajevu, i ovaj sada dolazi iz Glavaševa grada, to mi ne liči na dobro.
Ovdje neces jos dugo zivjeti,nazalost..tako ti je to kod nas
ugasit sve Zoo vrtove, ostavite životinje na miru !
Ma kakav turizam, pogotovo kod nas...taman neko dođe ovdje da gleda zivotinje kako se pate doslovno po nasim kavezima. Napravi turizam da ih u prirodnim stanistima gledas i gledamo. Zoloski vrtovi su mi bara-bara sa cirkusima, koji su, pak, jedan kič i šund level expert.
Vrhunac cinizma civilizovanog svijeta je drzati nekog u kavezu da bi mladi narastaji ucili kako su zivotinje slatke i da im mi omogucavamo najbolje moguce uslove u kavezima.
Sta je lav bez lavice?mudo labudovo.a bit ce i "udri mehaga".sad je lavu srce ko trebevic ima da je obradi odmah pogledom