Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ipak nesto lijepo i turisticki primamljivo...svaka cast...pozz iz TOMISLAVGRADA :*
Cuj herceg-bosna HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH i to hrvatska HAHAHAHAHHAHAHAHA
Slučajno sam bio u parku prirode ,,Blidnje'' i oduševio sam se prirodnom ljepotom ovog kraja.Ove fotografije Anadolije su veoma šturo prikazale poneki detalj. Zaista svakom preporučujem ako ništa da ode barem na jedan dan. Prekrasno je.
Marija svaka čast sto si uspjela samo tako nastavi!
samo vam fali Fikret Abdic i onda ste kompletni hahahahahahha
Bosanci,kad već živimo u istoj državi zašto se nebi probali poštivati? malo Bosanaca dolaze kao turisti u naše krajeve Hercegovine (većina su turisti iz Hrvatske,Austrije i Italije),ali znaj te da ste svi dobro došli... prošle godine sam upoznao neke Sarajlije koji su grupno došli i bili su oduševljeni,čudili su se da ovo postoji u njihovoj (našoj) zemlji,,,mislim da vi znate premalo o nama a i mi o vama! i BiH zaista ima lijepu prirodu,samo šteta što smo mi ljudi ovakvi :( eto pozdrav vam iz Širokog i nadam se da će se to malo popraviti ;)
eeee ovo je moja Hercegovina,zapadno hercegovačka županija!!! ponosan sam na ljepote koje imamo :)
hajducice bil' se ti udala ,ja bih da ti budem kralj te banana republike ??
j..bo hajduke divi male
Ma sve je to Srbija
Prelijepa priroda,gostoprimljivo osoblje. Svako preporucujem posjetu Hajduckoj republici...
kako se aplicira za državljanstvo ako si iz neke od drugih balkanskih wolffuckerina?
Sve je lijepo.. lijepa priroda, dobro opremljeni objekti... turistički potencijali.. samo da nije nacionalizma... P.S. Ah, umalo da zaboravim pohvaliti i ljepotu one djevojke na jednoj od slika :)
Trebamo traziti nase more od Gradca do Omisa. Svako ko ima vikendicu i bio je jedanput na moru ima pravo da glasa za Bosnjacku Dalmaciju, nase more. Dalmacija nikakva Hrvatska, uvijek Bosna!
@ffsadsf te oružane snage koje prizivaš su čista utopija kao i što nam je država!
gdje su oruzane snage bih da spale zemlju ove hajducke tvorevnie? Antiustavno izdavanje pasosa?
Jel za udaju ova mala :D? Dobra pravo