Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite ovog delegata sa megafonom? Stavio lola kravatu i lafo nešto komanduje. Definitivno nam spasa nema sa ovakvim jebivjetrima.
Odličan primjer edukacije učenika, zanimljivo s korisnim. Prije će zapamtiti ovakve stvari nego gradivo u učionici...
Podrzimo pozitivne stvari, nema razloga ismijavati. Zato nam je grad pun idiota i nesposobnjakovica...
Mladim ljudima treba da nauce da se snalaze u takvim situacijamaaa.. Joos samo da nauce kako se boriti sa vukovima i napravdom danasnjice.. Pozdravljam projekat, nadam se da ce biti jos pozitivnih primjera..
Zlu ne trebalo - u dobru se naslo!
tako treba raditi, drago mi je kad cujem da se neko brine i za ovo
drago mi je kad procitam ovakve vijesti, trebalo bi cesto da se desavaju ove stvari, samo naprijed
odlican primjer edukacije nasih malisana, bravo
Odlična ideja, u svim školama ovako treba
Veoma poucna i prije svega korisna vjezba,najbolji nacin da se djeci priblize ovakve situacije.
Fino, fino... baš korisno :D
Svaka osoba treba naučiti kako reagovati u ovakvim kriznim situacijama, i kako spasiti život ostalim ljudima koji nisu u mogućnosti da to urade. Djecu od malih nogu treba učiti.
Poucna edukacija, u trenutcima se odlucuje o ljudskim zivotima,ne zna se kad se ko moze zadesiti u nekoj situaciji,tipa pozara,u tim trenutcima je najvaznije znati ispravno odreagovati,a to i jeste bit ovih vjezbi👏
Odlicna ideja, treba djeci uvesti kao redovnu akivnost.
Vrlo edukativno, ovo bi trebalo svi da znamo u slucaju nepogoda, bravooo
Odakle onolika voda