Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka će se Dzamija obnovit. Facebook Instagram Twitter su shvatili kako Dzamije funkcionišu. U Džamijama se makar Petkom okupe ljudi na Dzumi Dje uče izmenjaju novosti. Hodža hi posjeti da je svijet prolazan.
Dio zemlje potpuno zaboravljen. Zahvaljujuci neorganizaciji i zapostavljanju od strane Sarajeva samo jedno ili max dva sela izmedu Ustiprace i Visegrada imaju asfalt.
E Višegrade, stari grade Nemanjića šta učine od tebe? Strane zastave se tobom vijore. Neka mi neko objasni kako je Drina granica kada se Višegrad nalazi istočno od nje?
Sve je ovo dzaba dok bosnjo u svojoj glavi ne shvati da nema buducnosti gdje nema nataliteta. Nacionalni 30-godisnji plan nam mora postati forsiranje nataliteta i bukvalno sve pare upumpati u radjanje djece i placanje poroficama da nasele tzv rs.
Kako srbadiji nije sramota so su radili,zasto sruditi bogomolju koja je bila stara 500 godina?Sve koje srusene treba ponovo naprsviti,ako to ne uradimo onda je srpska stoka pobijedila. I vi fsbrikasi fuck off! Inace nisam bio u dzamiji 15 godina
Sto nisi bio u dzamiji? Namaz je temelj vjere. Bez namaza nema vjere. To nam nazalost IZ ne govori. Ali nismo mi vjernici jer mi to kazemo. Vjernik je SAMO onda kad radi stvari za koje je Stvotitelj rekao da covjeka cine vjernikom. Trebas se brate pokajati, moliti za oprost i isti tren poceti klanjati. Poslanik je rekao, ko ostavi namaz postaje nevjernik. Sta je onda sa „muslimanima“ koji nikad nisu klanjali. IZ drzi ljude u zabludi.
Ma nisu oni rusili kazu nista...
Bolje da su napravili fabriku robota.
A to će onaj Dodik on je političar. Reis Ulema obnavlja Dzamije.
Tačnije zvuči "izgrađena je nova" nego to "obnovljena"