Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kojoj lokaciji Stari Grad je sitok pojam
Samo da ne bude kao ovaj na Ilidzi, satro 24h a kad god dodjes poljubis vrata, ili su na terenu ili na intevenciji ili u kucnoj posjeti ili na bureku....
Hoce li iko ikad prvo stavit sliku da se mozemo orijentisat gdje se to nalazi?
Poruka portparolu koji je pisao saopstenje: znamo da morate navest izjave ove tri mnogo uvazene licnosti, ali nama gradjanima bi bilo mnogo korisnije da znamo gdje se nalazi ovaj punkt.
Nema vakcina, aaaaajj pomrijet cemo, daj vakcine, ljudi nam umiru. Dosle vakcine svih boja i oblika. Ajj necemo vakcine, hocete da nas ubijete, primoravate na vakcine, vrsite testiranja, umiremo. Pa u pm vise koji je k.... ovom narodu !!!!!!!!!???????
Hahahaha kako odmah idu plaćeni članci na Klixu kako Turska finansijski pomaže Bosnu i Hercegovinu hahaha
pa sviumi punkta jel moguce ovo iebote punkt dragi treba supa poslat u punkt da napada ljude sup bjeloglavi