Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koldžo bolje bi ti bilo da zatvoriš ona ulaz na Trg heroja, neznam da li je iko od vas tamo dolazio, iz jednog nebodera ima tri pješačka prelaza. Do sada je Trg bio mirnije naselje što se auta tiče, a sad smo dobili rely stazu. Uvlakuša pred izbore. Drugo da su sve Opštine dale komad zemlje na korištenje, uz novac koji se izdvaja? za "sprovođenje zakona o dobrobiti životinja", svi imaoci i ljubitelji pasa bi radili nešto volenterski, a i pare koje šalju stranci tzv.zaštitarima bi se usmjerile u tom pravcu. A ovako otvorili su Praču koja je poslužila kao legalno pranje novca, kad se posao odradio hajde sad da zatvorimo Praču. Jeli iko od njih posjeti Praču i vidio šta se tamo dešava.
sve živi progresivci.., Centar zablisto, Novi Grad vrišti od progresa, Novo Sarajevo urbani centar, a Stari Grad dobiva novu instituciju pod nazivom Fahrovgrad! ma dajte ba!
Kakav Dzevad, kakav Centar....Joe Cole najaci Novo Sarajevo respect!
Dzevadu stvarno kapa dole pa neka prica ko sta hoce.Konkretni potezi i konkretne stvari a ne prodavanje magle.
Ponosna sam što sam stanovnik opštine Centar, pa mi imamo najbolje uređenu opštinu u državi, hvala Načelniku na tome !!!
Sve pohvale za ovog' načelnika Centra, fkt je digao opštinu k'o niko. Zaidim svima koji žive dole, načenik im je beton :D