Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitao bih moderatorima koji dozvoljavaju stotinjak poziva na javni linc. Primitivcine.
UHVACEN JE Pipo to je ovaj sa desne strane nema vise BOSNA4EVER
potpisujem... sta ti roditelji rade, nije mi jasno, od djece prave kriminalce, ubice, siledžije, huligane...
ovako nesto se ne moze oprostiti!! za sve su ovo krivi roditelji, jer su ih time ucili, da prosipaju silu, ili mozda u kuci ne smiju nista reci, pa onda kad izadju vani, ko su ko oni, glume neke face.. ne treba se praviti faca sa pistoljem nego sa necim drugim, sa svojom pamecu, znanjem, a ova dvojica ih nemaju!!! doci ce oni u zatvor, tesko njima!!!!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-omisu-uhiceni-ubojice-sarajlije-prepoznao-ih-policajac-kod-kojeg-su-trazili-boravisnu-dozvolu/446190.aspx Kako neslužbeno doznajemo, Edin Vuk, jedan od istaknutijih huligana Hordi zla, navijačke skupine FK Sarajeva jao, ma nije moguće... cudo Bozije da je huligan napravio neko s.ranj.e.... ne cudi me... daBogda se raspad\'o a ne mogo se raspast!!!
na vješala!!!!!
svaka cast MUP-u HR na ovome...samo jos ostaje pitanje kako su presli granicu uff sto ce granicara ostat bez posla al neka kad pustaju ubice preko....
Upravo cestitam policiji HRVATSKE. Svakako cestitke policij BiH koja je brzo intrvenisala za potjerom ubiza. Teske i mucne kazne za ovu dvoicu neodgojenih uljeza. Za njihove necivilizovane roditelje odgovarajuce kazne. Za njihovu rodbinu sramite se pred narodom. Jos jednom iskrene cestitke za policiju HRVATSKE i policiju BiH. Slazem se sa tobom pape svakog ko to ucini treba ga objesiti pred njegovom rodbinom.
nisam mislio da komentarisem ali bih predlozio da osumnjiceni potraze oprosta od roditelja,mada je to nesto najteze oprostiti. Uime dragog Boga treba pokusati,mada je to nesto najteze za i skoro neoprostivo. Mislim da su i oni mladi i ludi,a mladost je cudo jedno.Bojim se da ce ovih stvari biti jos. Daj Boze da nebude ali mladost nemisli duboko i cisto.
Ljudi dragi ovo je ubojstvo uradjeno iz bjesa a nema nikakve veze sa Čarlijem (ocem od rahmetli Amara),on je prica za sebe...Amar je bio fin momak radio dva posla ( a sta mislite dali i jedan kriminalac radi dva posla) i sav novac davo teta Hani (majka) ima jednu divnu sestru talentiranu za muziku i odlikasicu...a vi svi sta vezete ubojstvo sa Čarlijem nema veze nikakve zato zatvorite se u vase sobe gdje vam je i mjesto i nemoj te pljuvati po imenu naseg Amara nije to zasluzio...a jedina stvar joja ima veze sa Čarlijem je da ce im on presuditi (ne ubiti) nego da ce im obezbijediti \"Ugodan\" zivot u zatvoru ...AMARE ZAUVJEK U NASIM SRCIMA
hahahahah-kakvi su ovo imbecili.....,e eto,zelim im sad da ga svaku noc primaju od zatvorenika u pakšu!!!!hahahahah
jaaaaaaaaaa- KAKO TE NIJE STID braniš ubojicu, koji na duši mora da nosi nevino dIjete. I otkud ti znaš da se sam predao? SRAM TE BILO ko je tebe odgojio tako pametno
svaka cast policiji za uspjesno hapsenje a ovaj desni rundov......ovoje neki zesci arkadash viditemu samo face kladim se daje on puco a ovaj lijevi i neizgleda bas zlocest al staces nasa stara poslovica==skim si takav si:-)
jaaaaaaa tj. sara popusi ga
Ja im zelim sto kracu kaznu, da sto prije izadju iz zatvora pa da ih Amarov stari kutarise mizerne egzistencije. Njima je zatvor nagrada jer produzuje otkucaje srca za dobijeno vrijeme.