Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a znate li koliko se muslimana mjesečno rodi u evropi??? 400.000 a umre 40,000 a hriščani??? 40.000 rodi a umre 600.000 pa kontajte sta če biti za 40-50g.
2.067 OVNOVA RODJENO. BICE LOJA
Genocidna RS izumire, jedino imaju pozitivan prirastaj u zvorniku u banja luci ostalo negativno - pustos, jad i cemer
Da, tvoj podatak je tacan, dnevno se u Banjaluci rodi 30 teladi.
Porodiljne naknade u Splitsko-Dalmatinskoj Županiji su 2000 kuna (500 maraka) MJESEČNO. Žalosno je što BiH skoro ništa ne izdvaja, ali zato idu milioni na službene automobile. Onda se događa da imamo po 100 \"spremačica\" i \"sobarica\" prijavljenih u samo jednoj kući u Imotskom. :/
Livno (ne računajući Drvar, Glamoč i Grahovo gdje su starci) je među najpozitivnijim kantonima, ovo nisu dobri podaci jer govore samo o djeci rođenoj u bolnici u Livnu i majkama prijavljenim u tamošnje matične knjige. Jedino što ova država ne daje doplatke, pa se trudnice moraju fiktivno prijavljivat u Split i tamo rađat. Jest protuzakonito, ali nagrada je nezanemariva: veliki dječji doplatak i porodiljne naknade iz Splitsko-Dalmatinske Županije.
Sta je federalci? Nekad se ovoliko samo u Sarajevu radjalo. Slabo vi to nesto. U Banjaluci svaki dan 30 djece se rodi
kanton 10 je hercegbosanska županija. kriju od vas njeno postojanje.
i dalje se nastavlja pad. prošle godine u istom mjesecu rođeno 2178.
e cuj \"2.067-oro\" a kanton 10 je zvanicni naziv za livanjski
kanton 10-livno
u rs-u djete kaze da ne zeli bit narkoman odma dobije 3 miliona maraka od dodika.
fakat bog te koji je to kanton 10???????????????
sta je Kanton 10 ? jel to distrikt brcko ?
a u rs , nije se rodilo ni jedno...