Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko SDP ne moze u Skenderiji nakupiti
Poštovanom uredništvu portala, predlažem da ubuduće onaj ko postavlja članke, ipak pročita sta je u članku napisano,jer klix smatram serioznim portalom.Lako je provjeriti da u Odžaku ukupno ne glasa više od 3000 Bošnjaka podrazumijevajuči da ukupan broj cijele općine je 16496, te da je kako popis i dokazuje,a popisana brižno je i cijela dijaspora s djecom oko 21.000 nezvanočno.Posto je autor ovog članka imao samo za cilj obmanjivanje šire javnosti sto je profesonalnost SDA zadnjih 20 godina,jer nije dostavita ni slika,ja sam bio na tome skupu na kojem nije bilo vise od 600 ljudi.Igra nula je onda kao odgovor na dobro pasirane laži.Nadam se da klix ne želi da objavljuje neistine,jer je SDA je imala 1286 glasova. http://izbori.ba/Rezultati/RezultatiPotvrdjeni/files/Glavni_report_trka_9_opstina_017.html
svaka cast odzacani,u samoj stranci SDA trba jos puno \"cistke\" ali dobro je mladi preuzimaju i rade svoj posao kako treba
Na skupove ne dolaze samo osobe iz Odzaka vec i iz drugih opcina
Buduci gradonacelnik u Odzaku ce biti iz SDA. Konacno ce doci neko ko ce se brinuti o svim gradanima u Odzaku
Ovo je cista laz u Odzaku jedva da ima 6000 stanovnika. Ovo je samo Pumpanje bez potrebe jer SDA vise nikada nece pobijediti u Odzaku, a znamo i da nije nikada pobjedila prema tome velika bruka za klix.ba jer objavljujete ne tacne informacije i informacije ljudi koji bih zeljeli da SDA bude u vrhu.
Jednako su opasni oni koji me pitaju otkud mi 7 (sedam) stanova u Sarajevu kao i oni koji zagovaraju provjeru moje ratne proslosti u Njemackoj. SDA se bori za državu u kojoj ce svi jesti zlatnim kasikama\", citirao je Sulejman Tihić rahmetli predsjednika Aliju Izetbegovića.
za SDA glasat treba ,jedna jedina BiH nek crknu dusmani crveni
SVAKA VAM CAST. SAMO UJEDINITE OVAJ BOSNJACKI NAROD. SADA STE REFORMISANI JER STE OTJERALI SVE POLTRONE IZ VASE STRANKE U SBB I SDP.,TAKO DA SU ONI KOJI SU VAMA UNISTAVALI DOBAR GLAS SAD KOD DRUGIH. VALJDA CE OVAJ BOSNJACKI NAROD VEC JEDNOM PROKUZITI KO SU LAGUMĐIJA ( DODIKOV DRUG I RUSILAC SVEGA BOSNJACKOG) I I \"DRZAVA NEBODER\" -PO\"TENJACINA\" SVOJOM SPOSOBNOSCU KO FOL A NE KRIMINALOM ZARADIO TOLIKO BOGATSTVO PA HOCE JOS-MALO MU- MISLE DA JE NAROD LUD I DA JE ZABORAVIO KO JE TO SA DODIKOM DIJELIO BIH I TO SAMO TAMO GDJE SU BOSNJACI. OTJERATI TU BAGRU . LAGUMĐIJA=DODIK=RADONCIC
Dok SDA skupovi hiljade prate SDP u brckom gdje im je jedno od najvecih legla jedva hiljadu na skupu i od toga vise od pola romi(nasli nekog roma da ga uguraju u skupstinu ),kad su tu pukli puce i u ostatku BiH ,hvala dragom Bogu,smec.e odlazi polako a i onaj sandzo sto je preko 200 miliona postenih maraka tezak s njima zajedno
\"SDA se bori za državu ravnopravnih naroda i građana \" a u Islamkoj deklaraciji pise nesto sasvim drugo ! Znaju li Bosnjaci uopste za sta se bore ili su ih vlastiti politicari totalno zbunili ?!
Bravo SDA idemo do pobjede, gazi bandu komunističku.
Cuveni govornik i bivsi maticar S.TIHIC. Je li rek\'o tom jednom narodu sta on ima od imovine i kako je to stek\'o.Sigurno nije stek\'o radom, i NAROD ZNA.
U Odžačkoj opštini prije rata živjelo je 6.220 Bošnjaka ili 20,69% ukupnog stanovništva Odžačke opštine činili su Bošnjaci,mislim da je ovih 6000 na skupu SDA pametnom dosta,s obzirom na rat i s obzirom na to koliko se Bošnjaka nije vratilo u Odžak,i s obzirom da su Hrvati i prije rata bili velika većina,a danas su još i veća i čine više od 70% stanovištva Odžačke opštine!
toliko lopova na malom mjestu
Hahahhaha, presmiješno