Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osanski ban Stjepan Kotromanić (1322-1353) izdaje 1333. darovnu povelju Dubrovniku i kaze: \"i zato stavljam ja gospodin ban Stefan svoj zlatni pečat, da je verovano svaki da zna i vidi istinu. A zato su četiri povelje jednake, dvije latinski, a dvije srpski, a sve su pečaćene zlatnim pečatima\". Povelja bosanskog kralja Stefana Ostojića (04. 12 1419.) U svojoj povelji Dubrovniku Stefan Ostojic, bosanski kralj, na kraju drugog i u trećem redu navodi da \"nasleđuje presto od svojih roditelja i praroditelja gospode Srpske\".
imamo i mi proizvodnju mita,korupcije,mitologije,legendi,lezanja,kafa,umisljenosti.....
E moj narode, jbl vas EU. Zapnite i radite i ne bojte se za buducnost. Svi misle kad udjemo u uniju da ce nam cvjetati ruze. Norveska nije u uniji niti hoce da bude. ALI ONI RADE A NE VODE POLITIKU KAO MI. Nema nama spasa. Mislim da nam treba jos tuce! Sve vas volim!
komentar izbrisan zbog vrijedzanja,psovanja i vulgarnog izrazavanja;
e j.e. nije vam zonfa bigaje trudimo se da ojacamo portal a vi brisete komentare
Ja volim kad smo zadnji ma libo nas rac.ku to za fujjjjj
samo sam otvorio ovaj clanak da vidim ko je zadnji :D pitanje je samo mjeseca kad ce nas albanija prestici :D
Citaj kako ti je napisano:\"U većini oblasti BiH se pojavljuje kao predzadnja zemlja u realizaciji obaveza, ispred Albanije, uključujući i pitanje liberalizacije viznog režima, dok je Hrvatska vodeća u ovom procesu.\" Bolji samo od Albanije! B R U K A ! ! ! Jos malo pa ce nas i Albanija preteci.
A ni ovo da je Albanija iza BiH!!! To je nekad bilo!!!
Ovo sa 45% gradjana RS podrzava prenos nadleznosti na BiH ako se ubrzaju integracije nije u ludilu tacno!!!
Pa naravno da želim da uđemo u EU, međutim moramo još dosta toga raditi na borbi protiv korupcije, poštivanju prava manjina, ljudskim pravima i slobodima, i tako dalje....
pa na ovom predzadnjem mjestu je bosna i hercegovina zahvaljujuci se eu-i!!! eu-ja je podrzavala etn-icka cisc-enja bosnjaka, protjerivanje milion ipo bosnjaka, silom natjerala daytonski sporazum koji je cista dikatatura nad drzavom bosnom i hercegovinom! vazno je da je eu-a ukinula vize srbiji i srpskim ub-icama bosnjaka muslimana srpskim te-roristama, ubi-cama, ratnim zloc-incima i sile-dzijama, sad ce joj srpski kriminalci pljackat drzave i ub-ijat djecu!
cuj predzadnjem zar ima neko gori od moshnjakistana?