Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ev I Vlajkiju se nesto skupilo
SVe je nas on zaduzio sve, kao I ostali politicari
Vlado- vidim dokle nas je dovela ta druga državotvorna politika. Da je ukinuta policija RS-a, što je bilo predviđeno aprilskim paketom, država bi bolje funkcionisala a taj tvoj patriotizam se sad prosipa samo na plakatima od Baščaršije do Čengić Vile. Ovdje žive tri naroda i moraš se dogovarati i pravit kompromise.
Tihić je bio vizionar političar. Da je prošao aprilski paket ustavnih promjena država bi bila stabilnija i normalnija. Oni koji su srušili aprilski paket digli su ruke od BIH i više i nisu u politici. npr. Haris S. Njegov saučesnik u podrivanju Tihićeve politike bio je Mustafa ef. Cerić koji je hodao po mevludima i pričao kako je Tihić izdajnik.
Naravno da je održana, on je bio njihov čovjek.
lijepo od nji sto su mu ovako odali pocast... nadrljali smo ga sad s abu bekirom ali ne mislimo sad o tome...