Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj higijenski servis... recite fino sinteraj da vas svi razumiju
Dobra ideja nema sta pokupiti ove vec udomacene, pitome, uhranjene lutalice sa markicama, koji su se navikli na ljude i ljudi na njih po Alipasinu i Dobrinji i osloboditi teritoriju da seljacine dovlace nekastrirane i nesterilisane agresivne pse-lutalice iz nekih selendri koje Efendicevi sintori nece tako lako hvatati.
...poliži jaja psima lutalicama!
Sve bi ja ove ljubitelje lutalica poslao u rudnik na prisilan rad. Kad već nemaju u glavi, imaju valjda u rukama i nogama.
U RS-u se psi lutalice usmrćuju nakon 20 dana provedenih u azilu, tako da je tamo rješen taj problem.
sta drugo ocekivati od sda- GENETSKI MODIFICIRANIH MAJMUNA koji misle da su nesto....dodje DZAVO PO SVOJE ako Bog da!!!
....... danas sam bio u posjeti prijatelju u bolnici na Koševu. Pored jednog objekta a mislim da pripada neurologiji na travi je ležalo ukupno 14 pasa. Svi su bili u jednom krugu od 15-tak metara osim jednog koji je sav ošugan i kojeg su vjerovatno ostali psi otjerali dalje tridesetak metara. Prema izlazu iz bolnice kod otorine vidio sam i dvije mačke kako ,,preturaju'' po hajfišu od smeća. Nevjerovatno je da u krugu bolnice mogu biti ove životinje pogotovo kada znamo da raznose raznorazni otpad i postaju potencijalni prenosnici određenih bolesti. Ovim apelujem na nadležne da hitno intervenišu i da bolnica ,,Koševo'' bude bolnica a ne zološki vrt.
Mene je strah vise za moje dijete od narkomancina i klosara, pun ih grad, niko im ne smije nista !!!! Svoje dijete sam ucio da voli zivotinje i da ih se ne boji, ne moze svako to, sta ce papci ne znaju ni odgajati dijete. Morat cu uzeti zakon u svoje ruke pa se rijesiti KLOSARA !
KLIKSOVCI M A M U VAM E BEM STO NISTE OBJAVILI ONO U HADZICIMA STO SE DOGODILO, PSU ODSJECENA GLAVA !!!!! FUJ G A MA D LJUDSKA
Konačno i nešto pametno
ko ce raditi tamo - ako se opet pojavi koja od njuski iz prače pozliće mi
Sta lupas pasce jedno maloumno? Pa na vlasti ti je SDA nacelnik.
Veterinarska stanica će procjeniti kao i dosad da ih pusti nazad na ulicu.
direktor servisa bit će damir čarđić prvi šintor ks
Ma to je prooblemmm! Kakav kriminal, kakvi narkomani....mene ne zabrinjava ako me po noci zaskoci kakav siledzija i opljacka me...nema problema...psi su problem! Fakat bi bilo super da su psi ostali jedini na listi prioriteta! Razmislite i ponovo organizujte ovo: 'Higijenski servis za hvatanje pol. i korumpiranih politicara svake moguce strane...a pogotovo SBB, SDA, SDP, SBIH, SNSD, SDS, HDZ a Boga mi i HDZ 1991 (ili koje vec godine :D)
ma kolji ih sve ba, na prvu.
@super Takvi kao ti, takvog razmisljanja ne zasluzuju ni da budu "gradjani" drugog reda..