Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=kkYlNBgYo9U
posejemo vam se na viznu lebalizaciju
Sto forsirate ovog metuzalema. Puno bolje kopaju. Jednom nogom u grobu i sad kao nekom je bitno njegovo misljenje. Najpametnije mu je da umre pa da nas popusti malo.
AJ SAD CE BRAChA IZ MALE AZIJE JEDNU NA BRZINU DA SPUCAJU U NEKI MEKTEB,,,, TAMAN DA LJABE JOS MALO HANDRE,I DA ZVALAVE KAKO NIJE DO NJIH NEGO DO HAMZI JA BI VAMA SAMO GVANTAMO
eto sad rajku i co. drago sto ce drzava BIH dobiti viznu liberalizaciju,,,hhhhhhhhhhhhh upisacu se od smjeha....providni su...
Ne vrijedjaj Turke....kad bih birala izmedju ovog genocidnog i Turskog predsjednika, .....pa prije bih Turskog prijedsednika.......zgodan cica;-)
Jako lijepa vijest, ali da nije bilo Vaše opstrukcije i pojedinih Vaših kolega iz Republike Srpske i Federacije BiH, ovo se trebalo desiti prije godinu dana. Nemojte sebi pripisivati lažne zasluge.
je.bote evo tusimo se. HELP, HELP, HELP. Nemamo 50 ali imamo 49%. HELP
Nemoj tako tatu Turcina napadati. Vidi kako su crn ili turko ili ganci
Je ko ovaj grob ??? sta on prica?? joo cvika
Hahahhahha prpa kuze a??? Voda u usima hahahahahha
DE BA FOSILU STARKELJASTI, HAJ U PENZIJU STRUHLI KOMUNJARO ;-)
Ma tko slusa njega, tko je on.....hehehe, genocidni bjednik!