Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citava rs je jedan obicni virus....genocidni ! SIKTER....a za svaki virus se nadje i antibiotik.........
E ovake vijesti zaista uljepsaju moju jadnu bosnjacko-muslimansku svakodnevnicu . Hvala vam i dajte jos . Samo naprijed .
Nije Novi Grad nego Bosanski Novi, nije Kozarska Dubica nego Bosanska Dubica, nije Brod nego Bosanski Brod, nije Samac nego Bosanski Samac, nije Petrovo nego Bosansko Petrovo Selom nije Istocno Sarajevo nego Lukavica sa proplancima. Hoce li se ikada ovi novinari FENA-e nauciti. Ako pak oni grijese bar vi Klix-ovci naucite se pameti. Hocete tiraz i da vas citaju ne znate pojmove gradova u drzavi u kojoj ste rodjeni. Nema navikavanja na Dodikovo retusiranje historije i izmisljena imena koja su nastala poslije 1992.
sve je to od ne higijene i ne kupanja
Nije valjda da se ovo dešava u blentitetu...
Popovi i hodze orgijaju po Bosni,lagano klizimo u srednji vijek. U ocekivanju kuge ,srdacno vasa braca SPC i IZ !!!
majko moja koje su to klice... sve ih napadaaa bracoo rusiii amerikanciii nas pospricaliiii buhahahahahaha
sta je varicela? da to nisu ospice?
Mirno spavajte. Ovo nije naš šarlah. Za hepatitis je potrebno dvoje.