Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placi mala placi, ostade sama =) Nezavisna Republika Srpska
oVO O UPLITANJU AMERIKE I EVROPSKE UNIJE LICI MI NA JALOVU REDALJKU
Premijer Srpske je rekao da ce popusiti karu svakom ko je za BiH tako da bi zavoljeli RS.
Realista17.10.2009. u 14:42 ,,svaka čast jedini ovde pametni komentar, sa bilo koje strane, nece se valjda Dodik boriti za prava drugih osim Srba, isto tako ni Tihić ni Čović osim za one koga zastupaju,BiH nije napravio Dodik ovakvu nego SAD, Alija , Slobo i Franjo i još Hariss
Sefe, nemas ti ni za kiflu, kakve crne hiljade......
Molim redakciju Dnevnog Avaza da mi dostave adresu od citaoca koji je prvi komentarisao avaj clanak a ima inicijale tri tacke.Zamoljavam administratora da bude na usluzi (tacnosti) ja cu za kontra uslugu uplatiti 10 000 Eura na racun Dnevnog Avaza.
MOZE ALI U LIMBURGU MAJMUNI
A SAD ADIO, A SAD ADIO I KO ZNA GDE I KO ZNA KAD :)
Nekidan Milorad rece : \"Sada cu ja da gazim i usima zavrcem\" heheheee Pljizzzz heljpppp bazzzzniaaaa
odjebi u skokovima sa preponama ili bez,svejedno...Samo odjebi vise...
...sta naprica...
Mislim da je vrijeme da prestanete napadati Dodika, pa nije nam on podijelio BiH na dva dijela. Budimo malo realni, ako ovdije neko od vas papaka zna u opste sta je to realnost, to su nam uradili Izetbegovic i Silajdzic. Zaustavili su ofanzivu pred Banja Lukom i potpisali podijelu BiH u Dejtonu. Ovaj na slici ne moze biti nista drugo nego Srbin koji se bori za srpsak pitanja. Na zalost ali tako je i ne vidim sta bi se to moglo desiti da se to izmijeni osim NE DAJ BOZE RATA.
Jeli ti ovo dvojnik sto fali Srbiju ili si i ti skrenuo odnosno poludio.
Sta je Genocidasi tako ste inadili i za kolijevku srsstva (Kosovo) pa sta bi. Samo ti slusaj savjete sna LJube Tadica pa ce te svi u jednu drzavu u ostatak Srbije budaletino. Sto ti se blizi kraj sve vise lajes. Veliki pozdrav za Pipa.
Meni treba teritorija da gradim autoputeve koji su skuplji od svakog eurospkog puta i za to ce moji Srbi da placaju kredite narednih 500 godina.To je moj cilj i od svakog izgradjenog KM puta ja maznem 1 Mio KM i za to vi Bosnjani ima da gledate kako ja marisem lovu uzduz i \"popreko\" RS .