Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUSTITE SIROTINJU NEK MOTA DUHAN KAD NEMA NOVCA ZA CIGARE, E MOJA POLICIJO UMJESTO DA HAPSITE OVE KRIMINALCE,UBICE,DILERE VI FATATE SITNE RIBE KOJI SVERCUJU DUHAN ILI TINEJDZERA KOJI JE SMOTAO DZOINT DVA PUT U ZIVOTU :S :D :P :8 xD
Duhan kontrolise vlada i najveci obrt je u duhanu.Ako dirnes u njihovo ovako zavrsis a bijedu ko yebe,30 godina nas pljackaju.
Hebo vam duhan mater po sred p...ke... Kako sam samo ogorčen na stanje u državi, ne mogu opisati...
Poslije ove akcije ide akcija SIPE, kontrola upotrebe zimske opreme sa aksentom na gume i lance, gdje je težište u ispitivanju kvaliteta ugrađenih materijala koji dolaze iz drugih zemalja, akcija je kodnog naziva " BRZI I TIHI NA VRIJEME STIGLI ".
duhan..........jbt.............kao da nema niceg vaznijeg....................mogu li nam sa ovim mazat oci ?
...o cia & dea drug biznisu su knjige napisali njihovi nekadašnji insajderi. neki od njih su se na čudesne načine rastali sa životom...
Ko o čemu, SIPA o duhanu...
Woow....znate li vi koliki magacin trebas da imas za sest tona duhana ??
Vidite imal šta u Laktašima kojim slučajem
Možda Ronhilla...