Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da citiram velikog BH umjetnika, Edu Maajku: Mater vam jebeeeeem, Mater vam jebeeeeem, Mater vam jebeeeeem. kraj citata P.S. Nek' drugi put gurne bombu sebi u supak, seljacina maloumna.
big, ti si debil. i nije suski nego sudski sistem kretenu jedan maloumni.
Molimte moresli danam objasnis zasto na BMW, AUDI A3 , stateje navelo da bacis bombu , jeli obracun , ljubomora, strah ilisi nemocan, jesuli rasturaci droge. Znasli da ima policija u SARAJEVU znasli da nesmijes sam da donosiz i izvrsavas kaznu. Znasli da u SARAJEVU postoji SUSKI SISTEM , i dasu odgovorni i da mogu preuzimati cjele slucajeve sve u cilju PRAVNE DRZAVE. Pozivam sve BOSANCE SARAJLIJE MOLIMVAS, PREKLINJEMVAS nemojte sami da kaznjavate , nemojte da bacate bombe , nemojte dase svadjate , udruzitese budite zajedno , jedna cjelina nedozvolite davas neki glupi tipovi svadjaju , davas zavade, da manipulisu sa vama kao sa igrackama. Nedozvolite davas neko isprovocira pogledom ,sovkom , anonimnim pozivom telefona,nekom porukom odma stupite u kontakt sa familijom , drugovima , jaranima , djevojkama , prijateljima , razradite taktiku , ostanite mirni , hladne glave. Kako zbog naivnosti , neiskustva mnogi mladi stradaju i zato vas pozivam MOLIMVAS , ujedinitese , ostanite slozni. Akoste ujedinjeni i slozni mozete napredovati, javam zelim svima mnogo srece i nek vas MELECI cuvaju.
PRODJE KRAJ HEFTE ILITI SEDMICE ILITI TJEDNA A KARADZIC JOS NA SLOBOD! MATER VAM JEBEM!!! MATER VAM JEBEM!!! MATER VAM JEBEM!!!
mirko pazi bomba!!! hvala slavko.
samo veselo..bit cemo gori nego bliski istok ubrzo...
ja sam bacio radi obračuna
ja sam bacio radi obračuna
Kurcevidom, koji su u ranim jutarnjim satima oko petnes do dvanes obavili tuzilac Kurtonalnog tuzilastva u Sarajevskom Kurtonu Jedvajoj Zabi-Balto i djelatnici sarajevske mafije, utvrdjeno je da je petarda eksplodirala na sredini ulice trideset tri metra od sahta i najvjerovatnije se radi o noznoj petardi "viljuskari". ZA SADA NIJE POZNATO KO JE BACIJO PETARDU NIT ZBOG RADI CEGA NITI CE IKADE BITI POZNATO, KAO I SVE OSTALE PETARDE.. STA OCETE KOJI KURAC, PA NOVA GODINA JE... PRD-SARAJEVSKOG KURTONA
moooj mehleme,poledaj malo dalje od svog nosa sa tih svojih 16 godina
ovo mora da su bile SANDZAKLIJE! sjebase nam grad,ja ne znam koji im je kurac vise.
banjalucanin neseri cevapati. jebe se meni za republikom sumskom. s vama uvjek neki gobleni, pa odcjepite se vise u pm. ako hocete.
svaka cas svima onima koji banjaluku smatraju djelom bosne i hercegovine(uprkos masovne okupacije).Zbog ovih majmuna sto suprotno pisu, docice do ocjepljenja rep.shumske te ce nam ostati ono najuze dno od fildzan-drzave! A sto se tice onoga da je bombu bacio ratni invalid,pogrjesio je samo sto nije sacekao da u istim autima sjede ti provokatori-profiteri.Steta,majke mi!
OČEVIDNIM UVIĐAJEM, koji su u jutarnjim satima obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu Advija Hajdo-Balta i djelatnici.....
E Sarajlija, nek te je sramota i tog tvog "pun kurac heroja". Picka ti materina. Da nije bilo heroja danas nebi bio "sarajlija" nego "lukavac" Jebem ti mater da mi te je takvog pred jednog od heroja pa da to kazes. nego bi se usrao u gace. smradu