Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..................sa svim građanima, da mi oni kažu koje to probleme treba riješiti. .......................Hajd stisti pa kaži hehehehe.
Na kazemo kako Vikic nije bio na svakoj, vec da nije bi ni na jednoj jedinoj liniji, vec je cijelo vrijeme hranio svoje pse oko baze. Najvise kila, Vikic je imao u ratu. To je jedna kukavica i primitivac.
STA VI PRIMITIVCI GOVORITE ZA VIKICA ON JE ZIVA LEGENDA OVOG GRADA A TO STO NIJE BIO NA SVAKOJ LINIJI JE IZ RAZLOGA STO JE ALIJA HTIO DA UVIJEK BUDE BLIZU PREDSJEDNISTVA TOLIKO MU JE VJEROVAO. SVI ZA VIKICA
Moj glas ide SBB-u, nadam se da ce pobijediti na lokalnim izborima u vecini opstina i pokazati sta mogu uciniti jer prethodnici nisu ispunili ni 25% obecanja.
sve to izgleda divno, samo malo lazete, gurate jednu neznalicu Vikica da proba biti nacelnik a u zivotu nije nista drugo radio osim bio policajac bez mozga. zaboravih, tokom rata nije bio niti na jedoj liniji, hramio jenpse ispred svije baze. na kraju, ima vas premalo.
Nece ga uhapsit, like je garant propjev\'o za Keljmendija pa ce biti postedjen, barem što se tice SIPE . A ako je to istina onda će da ga ŠIPA ganja :D
ma kakav sbb zna se skim idemo naprijed
A sto se predstavljaju kad ce im SIPA uskoro uhapsiti Vlasnika stranke, pa zar ovi ljudi ne prate medije