Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno prvacici!
Hocel djeca na eskurziju do Choviceve kucice?! Da vide kako skromno zivi, jedan od najboljih djaka YU tajne policije!
Da "prvačići". Ako je imenica prvač onda je prvačić, ako je imenica prvaš onda je prvašić. Pa vašom logikom i drugaš bi bio drugač, a umanjenica drugačić..
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
hahah :D
vjeronauku izbacite iz školskog programa, ko hoće nek ide ali ne u školi ;)) moje mišljenje
tako je. Vjeronauku izbaciti iz škole. Ko hoće ima slobodu da mu djeca dani i noći provode u džamijama, crkavama, i sl bogomoljama. Uvesti u školu KULTURA RELIGIJA:
stvar izbora , ja svojoj djeci nisam dao da idu na vjeronauku, nije im to potrebno ;)) a otišlo jedno dva casa nisam ni znao , dođe kuci pa kaže , tata zasto mi jedemo svinjske hrenovke , sve mi je bilo jasno , e neš viši na tu vjeronauku ici ;) a jedema zato što su bolje od pilecih
PRIKAŽI ODGOVORE (17)