Stav "Radom za boljitak" i SDP-a
6
U Mostaru ne dolaze u obzir nikakve podjele
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Mostaru ne dolaze u obzir nikakve podjele???? Da li je to podjela 1 TURCIN 3 OSTALA?????
SDP se iskreno i dosljedno bori za jedinstven grad. Sulejman Tihić i Dragan Čović se vrlo brzo dogovore da se Mostar vrati - podijeli na šest (ratnih) opština.
Dok se i Mostar i Sarajevo ne odreknu komunizma ništa bolje nismo ni zaslužili do ove Montije i Pajtonije u kojoj obitavamo.
Prodo Mostar, dok nam pokušavaju opet prodat ovu svoju šuplju.
Čim se dogovore Suljo i Dragan, ja znam da to ne valja za Mostar i mostarce. SDP je kao i uvijek na pravoj strani odbrane jedinstvenog grada Mostara.
Mostar treba podijeliti na 128 Opcina,Centralnu Gradsku zonu a Stari Grad kao Distrikt. Sanja Volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Minhenski patriota na istaknutoj funkciji i \"ratnom rasporedu matičara\" danas nama besramno drži lekcije iz patriotizma. Narod zna, nije blećak što bi rekao jedan političar.
SDP = HDZ jer ako Mostar bude jedinstven, bez općina, uvijek, uvijek, uvijek će Hrvati imati gradonačelnika, a Bošnjaci kad na vrbi rodi grožđe. Očito je Zlatko prodao Mostar Hrvatima za nešto. Da li za keš u crnoj torbi ili za nešto drugo, to ne znamo.
Izgleda da je Zlajoglu predugo sjedio na wc školjci pa mu se poturičko govance Lojanović iskobeljalo iz dupeta
Sulejman Tihić je veliki patriota. Stalno se dogovara i ima istovjetna patriotska mišljenja sa drugom dvojicom patriota Draganom Čovićem i Miloradom Dodikom.
kakva stoka zivi u ovoj drzavi, znači da sam 10 sekundi na vlasti, čitavu drzavu bi prod\'o za 200 000 KM, pa patite još gore!
Dok Suljo Tihić ne prihvata budžet Bosne i Hercegovine (zbog opravdanog smanjenja nezasluženih plata uhljebljenih stranačkih kadrova) i time vrši atak na funkcionisanje BiH, zalaže se ponovo za \"podjelu\" Mostara na šest opština i bezuspješno dogovara (mimo Ustava BiH i izbornog zakona) odgađanje opštinskih izbora, ima obraza da drugima prebacuje sve ono što on radi. To je Suljo. \"Patriota i borac\" za Bošnjake (možda samo one stranačke) iz 1. \"Minhenske brigade u kojoj je imao zapaženu ulogu matičara u odjeljenju u Bonu.
ma kakve crne podjele
stanite na stranu srbije i velika srbija vas otvorenih vrata čeka stanite na stranu srbije i raj na zemlji vas otvorenih vrata čeka
ko vas sta pita