Putnici zaglavljeni u Solakovcu
0
U Mostaru jutros visina snijega 52 cm
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa oni tamo ni lopate nemaju ...
ovaj snijeg majorizuje hrvate
ahah cuj 50cm brat bratu ima 80cm ko sto su i na vjestima govorili :-DD
ma kakvo ovo, sve dok se moze razlikovati auto od stoga sijena nije to nista :S kode mene ga ima 2 metra
dovedite vojnike iz kasarne nek lopataju!! imaju placu po 2000 KM a nikad nista pametno nisu uradili. evo im prilike
lahko je vama gore ..u vas pada snijeg, a u nas je mecava ..velika je to razlika, nemate vi ovog vjetra ko mi u Mostaru
Bošnjački multietnićari neće da ćiste snjeg zajedno sa Hrvatima jer boje se majorizacije. Lopate su prekockaste
boš.njaci mostara ovo vam je odlicna prilika za popravljanje nataliteta u Mostaru...sad ili nikad !!!!
Evo, ja stanujem u zapadnom Mostaru. I ovdje je drama i haos. Snijeg je zatrpao kola prekoputa moje zgrade da se ne vide a ispred moje, moja kola cista jer vjetar raznese . Snijeg je suh kao brasno ali vije i cini se da pada sa neba i iz zemlje.. . .Ciscenje nepostoji, ljudi gaze snijeg do struka. . . a dodatna panika je psihicke naravi jer se u historiji/ istoriji / povijesti ovog grada nije ovo dogodilo. . Nije problem visina snijega- to je sa Sarajevo normalno, nego vjetar koji nosi s vremena na vrijeme i mali grad, iglicasti i raspara lice. . ocekujemo jos u nastavku a do pekare, ko ziv ko mrtav
selam sa snijeznog rujista...skijanje je ovdje zakon...dođite....bujrum...
ZavEjani,bre,u belom snegu!-STOKO NEPISMENA NOVINARSKA
Ima li iko damu pa da proglasi vanredno stanje u Mostaru? Ima racku moj. Znaju onda da narod nece dolaziti na posao. Ovo k\'o ljetii kad kazu da je samo 35C a vani celopek s 50C.
Bogami cemo od gradske uprave traziti da kupe i grtalice za narednu zimu. Sta je ovo, k\'o da je Mostar na Vlasicu??????? Ovdje ne da ne niko nista ne cisti vec je sve zatrpano. Ni glavne ulice nisu bile ociscene u 10h jutros.
hajmo u Mostar na skijanje. Od sada citavu godinu turisticka sezona u Hercegovini. Ljeti 40C, zimi pola metra snijega. I kazu, ovo nije najljepsa zemlja na svijetu!?
Joj jeste mraka, nedate ni snijegu da padne rahat, odmah vrijedjate, eh da hoce zatrpat, pogotov jezicine, pa da jedne druge izvlacimo, da nam bude kazna...
ne znam ja ali sam ja za 9 mjeseci po vjerovatno 3. put otac majke mi, ovaj snijeg nas tjera da se samo taslacimo po citavu noc zena horny, ja horny, ima da nas bude mashala u Mostaru na jesen
a sto mi idu na racku ovi dezurni nacionalisti. Pa bola\' ja i zivim tamo gdje se navodno prodaje samo kruh. Ne rise, zivota ti.