Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim normano, poslije svih trauma kojih su imali ! Treba genocidasima srbila u genocidnoj tvorevini i genocidnoj srbiji raziti odstetu, STA SE CEKA NA TOME ?!
Iako sam borac slažem se sa ovom zadnjom rečenicom dr.Vukovića: \"Ljudi sa simptomima PTSP-a nisu samo demobilisani borci, nego i građani koji su doživjeli neku traumu tokom agresije\". @commi sa svojim ironičnim komentarima postaješ isti kao jedan omrženi političar. Nisu građani napali JNA nego je ona napala narod transformišući se u vojsku jedne nacionalnosti i vojsku RS-a. Neznam za kakve si se ti kašike borio ali ja sam samo spašavao goli život, svoj i svoje porodice.
Nemoj nikog kleti. To ni jedna vjera ne dozvoljava.
PTSP jedi g.vna dabogda se tvoj najmiliji patio sa ovakvom dijagnozom,ni sam neznaš kakva je to patnja tih boraca i njihove porodice koja svaki dan doživljava i preživljava jedan rat..rat slomova živaca....stigla te moja kletva akobogda kadasi takav nečovjek..srami se vjere bilo koje i boga na tim riječima
DA SE BAR NISMO BORILI,DA VAS C.E.TNICI SVE POBIJU ! \" RODITELJI \"SU VAM ZDUSILI\" NA PRVI METAK A SAD SLOBODNO I BEZ IKAKVE GRIZNJE SAVJESTI PISETE KOMENTARE O TOME STA I KAKO MI TREBA DA ZIVIMO.VRATIT CE SE C.ET.NI.CI A VAS NECE IMATI KO DA BRANI,KOD NJIH U RS OMLADINA MASOVNO PRILAZI U DESNIČARSKE ORGANIZACIJE,TRUJU IH SVETOSAVLJEM,MITOVIMA.SLEDECI PUT VI CETE BITI RODITELJI ALI NECETE IMATI GDJE POBJECI I NECE VAS IMATI KO BRANITI !
Je otrcana dijagnoza koja ima za cilj amnestirati nasilno, drsko i bezobrazno ponašanje pojedinaca. Onaj tko zaista i ima tu dijagnozu nije za život u zajednici nego za zatvoreni psihijatrijski boravak. Ovdje i \"pacijenti\" i ljekari koji im za par maraka uspostavljaju ovu dijagnozu su udruženi u organizovanu korupciju i kriminal. Toliko o PTSP-iu
Nije ni cudo sto imaju PTSP..borili su se za ovu \"drzavu\"..a imamo ga svi mi koji smo bili u ratu
dominacija srba je legenda. republike su radile sta su htjele, imali su sve, muriju, pravosude, zdravstvo... da ne nabrajam. ima li iko ko je licno dozivio tu dominaciju srba, pre rata, na svojoj kozi? dok ste vi odlucili za puzanje po rovovima ja sam se uhvatio noge. nisam mogao pomislit da pucam na komsiju, za razliku od vas, veleizdajnici jedni! ako vam je za utjehu i ja sam obolijo od PTSP, od silnog dernecenja po trulom zapadu.
Uzeše nam dušmani i sarajevo -x raspada se država 100% u skorije vrijeme, a mi muslimani opet kao ovce čekamo na klanje i mašemo razdragano ušima
Hello klit.ba sada ste svima javno objavili da ste SDA od čelavog .k.u.r.c.a sa vanzemaljskim ušima novine, jer ste i samo objavili članak o tome kako SDA za svoju predizbornu kampanju otvara novi -stari portal KLITORIS.ba
Glup zaključak jer ima nas puno sa dijagnozom PTSPa a nismo milat pušku nosli
-sve ste vi p.i.c.k.i.c.e ...nesta ne cinite protov dusmana ,samo kukajte...
kakva iluzija? imas zakon koji na svakog gleda jednako, drzavu i eto zivi gdje god hoces. pobjeda ostvarena. kraj price. nama nebi bila pobjeda da vas sve srbe pokoljemo. mi nismo takvi.
To bi značilo da u Sadaka Cityju ima i onih koji ne pate od PTSP-ja??? Moguće, ali onda imaju neko teže oboljenje, jer autizmu koji je vidljiv svakodnevno, broj normalnh je zanemarljiv.
Ti se hranis iluzijama..kao i vecina bosnjaka.. Sto se prije probudis, mozda nesto i uspijes uciniti za Bosnu
Kakvi 62%, preko 92%-ustvari imaju svi koji su rat proveli u Sarajevu (a vjerovatno je svugdje tako).
pravoslavci u BiH su Bosanci jer zive u BiH. Nema nikakve dominacije vise, ja i moji borci su pobjedili da dominaciju unistimo. BiH je slobodna. A to sto jos uvijek ima Srba u Bosni, to je zato sto mi nismo Barbari da sve Srbe pobijemo ili izbacimo.