Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hARISE, AKO SE BORIS ZA NAS KO STO OVAJ IZNAD MENE GOVORI (A GOVORI IZ AMERIKE), NEMOJ VISE DA SE BORIS ZA NAS! LEDJA NAS BOLE KOLIKO SE TI BORIS! DOSTA TE JE BILO I TEBE I TVOJE LOPOVSKE STRANKE! MRSH LOPOVI - OTKAZ!!!!
NAJVISE SE ON BORI ZA DEMOKRATIJU I TUDE INTERESE.NEKOLIKO GODINA ZA REDOM NA DZENAZI U SREBRENICI U SVOJIM GOVORIMA ,NE PROPUSTA DA DIDOVIMA I NANAMA OCITA LEKCIJU\" O BOLJEM ZIVOTU\".ZAVRSIO VJERSKI FAKULTET A,U NJEGOVOG STRANACKOG KADRA SVE VISE DEMOKRATSKI SIJEVAJU NOGE I ZADNJI KRAJ.TOLIKO O NJEMU.
svi ovi sto su pricali na ovom sijelu bice u zenici u zatvoru najdalje do 15 oktobra.
ode hari da vidi može li se još šta prodat, dok je još na vlasti
kako se to on \"bori\"? pukim laprdanjem od kojeg nikakve konkretne fajde nije bilo. šta je s ekonomijom, šta je s bezbroj onih lažnih obećanja iz tvornice sbih? da ne govorimo o koalicijama, dogovorima i ustupcima dodiku i snsd-u. gonite se tamo.
Ovi fahrovci vise na SA-X. Pa eno vam Avaza pa idite tamo i svrsavajte na lik i djelo utemeljitelje. Harise, samo zbog njih i zbog ove mafije koja se toliko nakrala pa sada hoce u politiku, trebas da pobjedis. Moj glas i glas moje familije ide tebi!
Bruka vas je bilo, jel bilo zagusljivo tI PROPADAS HARISE SILAJDZICU
Sam naslov ovog teksta je uvreda za svaki mozak koji bar sa 0,001 % kapaciteta samostalno razmislja.
Kakav je to političar koji ide u New York da se bori za Bosnu i Hercegovinu, on da se za nekoga bori, čovjek koji je ovu zemlju unazadio 20 godina, koji samo priča kako je 100% za BiH, a radi potpuno suprotno, čovjek koji je svoju predizbornu kampanju bazirao na to da će sačuvati cjelovitu BiH (ona je odavno cjelovita), znači bazirao je svoju kampanju na magli, na strahu ljudi koji misle da se RS može odcijepiti, čovjek koji na predizbornim skupovima govori kako je on spasio Ejupa Ganića (kao da njemu idu sve zasluge za spašavanje nekoga ko uopšte nije kriv), čovjek koji misli da je njegova elektroprivreda, čovjek u čijoj su stranci hećo, bahtić i ostali lopovi, čovjek čija se stranka počela reklamirati i prije predizborne kampanje (sjećate se reklama elektroprivrede) koja je plaćena iz džepova građana ove BiH. Ustvari on nije čovjek, on je jedan obični izdajnik kojeg treba zatvorit za sve što je uradio ovoj državi. i zato, 100% neću glasati za Harisa i za njegovu stranku.
pa ovo sto silajdzic radi u ny je upravo dio njegove redizborne kampanje!
Ma hare je pravi mošnja, za njega glasam !
suplje price i demagogije Harisu nikada nije falilo ... covjek razbio zemlju, legaloizovo RS, ojacao sve institucije RS-a svojom politikom, Bosnjake u Kantone smjestio i razjedinio, postavlja im najgore minsitre Alicka, Heco, Halilovic, Alic, Alkalaj .... idr... 20 godina Harisa ovom narodu nije donijelo nista dobro ..... http://www.youtube.com/watch?v=lvPIlGl9yIU
Ma pusti supljiranje ko je ova plavka u minjaku?
Sve sama referenca do reference! Ne vidim samo Omere Sete Bandiera Macica, valjda nije im\'o mu-d@ stati pred Humu i Dudaka, posto im je \'93 borce zajedno sa HE prod\'o HVO-u. Da se ispovracas!
Jedini covjek koji je donio investicije i koji ne zeli da podijeli Bosnu. Zato moj glas ide Harisu!