Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za Bogu plakati, hoće li ugasiti to čudo već jednom..
vašu zemlju kontrolirano pale i ne daju gasiti
gori brisel gori vasington gori gori gori babilon.....
E jesmo ku..rceva drzava . Ovo samo pokazuje koliko ljudi vole drzavu u kojoj zive . Tito je cjelu Yugu izgradio na radnim akcijama a mi ne mozemo da nađemo 100 dobrovoljaca da gase pozar !!!
Znam ja to drug zato sam i napisao ovaj kom, Postali samo obične zivotinje koje misle samo na sebe a kako onda očekivati da ti neko pomogne kada se nađeš u nevolji ?? Nisu pare najbitnije u zivotu dok ovaj sistem upravo to stavlja na prvo mjesto !!
Visoko gore! gore goree