Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto cekat Oktbar za promjene ustava?ovo je samo dobijanje vremena za genocid tvorevinu! Sve dok se nasatavlja ovakva politika entiteta lopovi na vlasti profitiraju za pljacku drzave! Treba vidjet sam narod BiH-e kak ce moc sam doc do USTAVA! Advokati,specijalisti prava treebaju razmatrat tu mogucnost da se Utavne reforme urade bez tri redsjedika na vlasti! Hocemo demokratsku funkcionalnu modernu drzavu BiH- koja ce bit drzava svih njenih gradjana! DOSTA srbke diktature i fasizma,dosta lopova na vlasti kojima najbolje odgovara ovakva situacija! cast pojedincima! BiH4EVER!
Upravu si jarane, posteno, i tacno je da je inteligencija nesto veca od inteligencije Tuka ili Curki :)
Pošteno, Kod nas ljudi najviše cijene političare destruktivce i tad najviše poena dobijaju.Ko kaže nešto protiv Srba ili Muslimana taj je na konju.Inteligencija naroda na nešto malo višoj razini od ćurke.