Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li i u onim zlatarama ugasiti svjetla;D .hapa,hapa;D
U Sarajevu su svjetla davno ugašena. Mračina za čovjeka.
Sta ce se spremat samo utrneš svjetlo i eto ga
Nikakvo gasenje (cuj gasenje, valjda iskljucivanje, ili su kod vas jos uvijek svijece i petrolejke?) svjetala ne dolazi u obzir, ovakve \"akcije\" su cisto preseravanje i gluma. Ima sve da svijetli k\'o Las Vegas.
@denzel Gos\'n Washington, treba da shvatis da se na ruskom svijet kaze MIR, a i mir je MIR, zavisno od konteksta. Bukvalno prevedeno (ili procitano) zaista zvuci besmisleno, ali je ipak ispravno.
Koliko je potrošeno/ oprano/ para iz budžeta za još jednu glupost koju nam prezentuju naši domaći lihvari.
moramol i mi na tesanjci gasit
da nisi tri puta u zivotu obnavljao razred, znao bi sta je zakon odrzanja energije
dijete drago, svi problemi danasnjice su posljedica samo jedne jedine stvari - prenaseljenosti
Kao što i resursa (energetskih) ima dovoljno. Voda, vjetar, sunčeva energija, energija valova, da ne nabrajam... Problem je što gospoda kapitalistička mafija ne žele ulagat u takvo nešto jer im je ovakva situacija isplativija. Znaš ono, prosipaš priču o nestašici i automatski podigneš cijenu energenta.
Ne stenje planeta pod ljudskom populacijom, pogledaj samo koliko je prostora nenaseljeno (nemoj slušat medije i klasično ispiranje mozga kako nas ima previše).
ovo veceras je samo dodatna zayebancija za energetsku mrezu sa zanemarivim ucinkom na potrosnju energije sto ne znaci da planeta ne stenje pod ljudskom populacijom
Ne brini, eto prilike večeras da nahraniš vlastiti snobizam i glumiš gotivu. :)
to je zato sto nisi pomolio nos izvan svog sela, nemas dovoljno godina da sam mozes napraviti procjenu kako je bilo nekada i sada, a ne vjerujes nikome da si bio po svijetu nekada i sada, vidio bi ogromnu razliku a pametnom je dovoljno samo reci \"zakon odrzanja energije\"
Ne znam zašto spominjete Sarajevo, u članku je riječ o gradovima!
I, btw, ne postoji pretjerano korištenje energetskih resursa jer ih ima i više nego dovoljno.
Evo letim... Zapadnjačka pre..ravanja, uništavaš planetu na svakom koraku, a onda lafo sat vremena za planetu. Mrš!