Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ETO, pa nemoj pobudalit. Ovaj što je predo je najgluplj coviejk na palneti, konj, nista drugo, on toliko glup da niej toga ni svejstan. DOK MI PREDAJEMO ORUZIJE NASA BRACA U PALESTINI RATUJU SA STRIJALAMA A NJIHOVI PROTIVNICI SA NAJSAVREMINM ORUZIJEM, a mi se sami prijavljujemo za oruzije. e konji jedni, pa radje ga zakopaj negdje i zaboravi na njega nemoj ga predavt, glupane.
auu brate mili sta napraviste od covjeka zbog 48ice svasta...a posto pisem iz internet kluba mogu vam javiti da bata kanda ima zolju i jos kamaru naprava u avliji....kod mene ti samo smije deminer proc iza kuce ;-)