Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je Centrotrans da pomogne napaćenim građanima radi Grasa? Ni oni nisu vozali na prigradskim linijama,mogli su preusmjeriti u to ime autobuse u Sarajevo. Ali eto nisu. Što bi? Gdje su da održavaju minibuske linije? Nema,prvo što ne može pa sve ostalo. Ali oštećenici koji posjećuju forum i portal i donose izvještaje o radu Grasa iz kućnih fotelja misle ispravnije.
GRAS trazi od KS da im posalju 3 miliona KM da ociste snijeg sa sina..inace strajkuju..
e moj zike bas mi je zao zbog tvojih kompleksa koje na ovaj nacin pokusavas da ih izlijecis, bas bi volio da te vidim i da te upoznam .... mozda imas komplekse na vlastiti izgled ili ipak su to kompleksi psiholosko-duhovnog stanja .... :)
Zna li neko kuda se krece po Dobrinji ova komercijala? Da li ide starim uobicajenim putem ili ide pored Dobrinje V pa zaobilazi pored Mercatora?
SAOBRACA AUTOBUS VIJECNICA STUP KOJI SE OKRECE NA ILIDZI sta to treba da znaci ???
Podrzimo GRAS.Jedino oni voze ,gdje im je sada Centrotrans zasto ih ne vozi hahahahahahhah
Opet nece biti papaka sa Ilidze u mom gradu :D Bice ovo jedan od ljepsih dana :D Volim te Sarajevo ! OSJECA SE GRADSKI DUH :D
U Goraždu,Foči,Višegradu,Rogatici i ostalim pripadajućim selendrama iz kojih su 80% radnika Grasa je ljeto pretpostavljam?
Zar ne osjetiš guzne poteškoće? Sjediš već preko sat i po na ovom članku komentarišući? Baš ti \"lijepo\" dan prolazi.
Prošetaj,lijepo je vrijeme,jadniče,da ne zakržljaš.
Sem što pojma nemaš ko je i došao (administracija ) a inače ne rade subotom i nedjeljom,imaš li još koju \"mudru\" da prospeš?
Samo uveli linije koje se moraju placati, hahahaha. Hoce da zarade jadnici
na pesteru nijedna linija nije u funkciji
Wow, koji uspjeh, u funkciji je CAK jedna linija.
Hajte panjevi,replika..
GRAS danas popodne nece raditi radi neispacenih kupona za GRAS i neisplacenih sredstava za nabavku goriva za trolejbusni i tramvajski saobracaj..mole se gradjani da danas ne putuju nigdje ako bas ne moraju..jooooooooj sto volim ovaj SAXo portal,vazda levata se moze nafatati na sabahu..