U toku usvajanje zakona
0
U FBiH detektivi stupaju na scenu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao jao pa zar stvarno NEMA pametnijih pitanja i stvrai u BiH da se rijese? sram ih treba bit, guzonje! ma najbolje sve obecati i onda kad te izaberu samo pare od evrope i svijeta u svoj dzep stvaljati a javno kukati kako nista ne funcijonise! pa naravno ne funkcijonise jer im to uopste nije u interesu! jer da funkcijonise ne bih oni nasu BiH mogla pljackati! dabog da im bog sudio za ovo sve!
Drug, moraju foteljasi necim opravdati svoj NERAD! Na zalost to sve ide preko nasih ledja, a ovaj zakon je cisto MAZANJE ociju javnosti da se KAO nesto radi osim placanja raznoraznih DZIPOVA cije cifre su BASNOSLOVNE. Ovaj kao i pojedini drugi zakoni kupe prasinu u raznim arhivama i ladicama nasih vrlih lidera koji na svaki nacin od obicnog sastanka koji treba biti usmjerenog djelovanja u rjesavanju problema, postane trakavica i zvaka koja se rasteze godinama. To sto narod nema da jede ne osvrcu se na to. Socijalni program je dno dna god nase lijepe mecenske gospode. Ekonomski, tonemo kao titanik, umjesto da se privreda uredi olaksaju i pojednostave procedure radi stimulacije proizvodnje i firmi, oni navikli na komunjarsku politiku iz koje ne mogu da se izvuku jer je socijalisticki sistem razmisljanja, cekaju da im neko drugi DA da se ne bi oni zamarali, lakse je a i godi im. Ova administracija pojede svaki dzep a i unutrasnjost - KATASTROFA!
i ovo iz mape puta za ulazak u EU.MAT-ER VAM JE-BEM CIME SE VI BAVITE I KAKVE ZAKONE USVAJATE,A LJUDI NEMAJU STA JESTI
My name is Gljiva, Nazif Gljiva - Magnum.
heeee sad mogu narucit da mi prate zenu!!!!!!!!!!! da mi prate sina!!!!!!!!!! a smijul pratit ove politicare?????
blago nama
@nije smjestaljke nego namjestaljke ..... detektivske agencije jesu malo zakasnile za tehnologijom cip detektora, satelitskog pracenja koje su mogle priustit sebi samo krupne ribe, pa neka malo rade i zarade i obicni ljudi... nek im je sa srecom i s bericetom ... ima da se opare :) imaju od kog :) a jos vise zasto :) sad ce od letu stuke bit hit ,,paranooooojaaaa\'\' =)
otvaranje sirokih mogucnosti za spijunazu, smjestaljke i ucjenjivanje...
je.o te, sad se necu moci svalerati:)) ccc
de im jos i prvi metak ukinite