Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka to uplate islamskoj zajednici , da ne bi bilo da političari na nivou BiH to pokradu. Oko 90 000 džamija , desetine miliona eura su to
Šta je sergija?
Svaka čast Turskoj, u ovakvim trenutcima se poznaju dobri ljudi! Nemojte uvijek negativno razmišljati, ne mora značiti da će neko ovo ukrasti nije ovo 95-96 da to tako lako se može, a i narodu je dosta. Budimo optimisti i stvari će krenuti bolje! Hvala svim dobrim ljudima iz bilo koje države da je došla!
koza nostra, mamma mia, .ebace nam majku sada ovi kad se naklate na kosti sa svojim lopovlucima
Stari dobri nacin, provjereno dobar ;)
provjereno dobar da islamska zajednica ubire pare,a narodu ostane samo racku!!!fuuuuuuj
prosimo li prosimo..sve veselo u carsiji... ima da niknu djamije iz zemlje isto poslije kise...a raja? ma ko jebe raju sami nek se Allahu moli i sve ima da budne u redu !!!! a u kurcu !
nemojte samo davati latne prstenove i satove pa da izetbegovicka kaze ono sto smo mogli poslali smo a sto nismo zadrzali smo ahahahaahahahahaaaha
jbt huso jest tebe krenulo...
Nemoj samo da Izetbegović ili rejs išta organizuju po Turskoj.
Nećemo marke vidjet.
Zašto reis smeta?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)