Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:) Ne sadasnja RS je dio BIH ali u ovakvim okolnostima dok ne dodju normalni ljudi u BL mozemo igrati po vasim pravilima. I mozemo vas dobiti. A kada vas dobijemo RS ce biti podjeljena na Istocnu RS, BL RS , i Hercegovacku RS. i onda Lambada za sve :)
To znači coco da ni ti ne priznaješ da je RS dio BiH
A zasto taj koridor ne bi promijenio pravac od Maglaja prema Srebreniku i Brckom. Tesko je ocekivat da ce Dodik radit na gradnji dionice koja bi povezala Federaciju sa Hrvatskom. Federacija ce izgradit autoput do Doboja i onda ce tu biti prekid. Ili ce ucjenjivat stanovnike prolazom preko RS-a. Strateski je vazno da se federlna teritorija povezuje.