Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bosansks škola" prije će bit "škola radikalno muslimansko-bošnjačke dijaspore". Još čuj po programu Ministarstva civilnih poslova BiH, ja kako kontam BiH je sekularna država u kojoj djevojčice od 7 godina ne mojaju nositi platno oko glave.
da nije bilo jugoslovenske skole ....kada sam ja zivjela u njemackoj.......nikada ne bi naucila niti latinicu niti cirilicu....niti o nasoj geografiji, historiji (pa cak i marksizmu) nekada je to stvarno bilo korisno............(moram dodat da sam mrzila svoje slobodne sate na to trositi ali danas sam zbog toga sretna)
Kojoj istoriji? Onoj koje se svi stide i negiraju da je ikad postojala?
sjecam se da sam pjevala..........Mala partizanka bombe bacala, haj nek se cuje cuje haj nek se zna........da je mala partizanke bombe bacala...........uz to sam dobila crvenu maramu i kapicu........i bila ponosna ko nikada ............a zasto???? ne znam valjda je to nama bilo urodjeno biti ponosan na nasu drzavu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo je mejtef nije škola,u školi se obrazuje u mejtefu se uči o vjeri.
Pustite djecu na miru j**o vas saban !