Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ponedjeljak ce osvanuti vijest da je snijeg iznenadio komunalce i druge firme zaduzene za ciscenje, pa nas zbog toga ocekuju zastoji u saobracaju narednu sedmicu :)
Da hoce zahladiti vise, gledam danas stariji ljudi se vuku ko zombiji po ulici
13. ili bilo kog drugog.... 8 60 :)) e to je pjesma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo neka zapada, bar po skijalištima, vrijeme je i ja mu se radujem :-)
Sta kazete: 10 do 15 stepenA.... Postovana redakcijo, ovo vec prelazi u rutinu gdje bar jedan komentar dnevno sadrzi gafove poput ovoga. Evidentno je da se ne radi o typo-u niti o lapsusu calami-u. Komentar je iskren i dobronajmeran sa zeljom da korigujete ovakve propuste.
jedva cekam snijeeeeg!!!!!!!! :)))) konacno mu je vrijeme...
Prepisana vremenska prognoza Milana Sjerkovića sa Nove TV! ;)
Bosnjak bistar si ko Miljacka.Cuj snijegu nikad nije vrijeme.Pa ja kad mu je vrijeme nego sad u julu jeli. Ma ja bolje je da je toplo i da pada kisa lakse je sa poplavama nego da je hladno i da pada snijeg. Kome je sad do toplog vremena dabogda se ljeti ne imao cime rasladiti. Kad je zima nek je zima.
MI SMO DIVOVI
ima da nam gl00va kisne ljudi
Snijegu nikad nije vrijeme, osim na visokim planinama i sjeveru
Proljeće, čak 13. u decembru!?
i Ljevcane, Semberce, Slavonce, Krajisnike ...
natjeralo Bosance i Hercegovce . Ko su ti?