Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MasAllah :) Neka bude sa srecom.
Mene pitas? Pitaj Bakira
ne dao Bog da se otvori kakva tvornica i zaposli 1000 ljudi. danas je bitnije da svaki dio mjesne zajednice ima svoju dzamiju. super nam je.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
100000 radnih mjesta samo za Hodzice :D
Kad smo mi uživali u titinoj Jugi hodžice su ispaštale.. okrenulo se kolo sreće...
Haha,ispastali su i popovi i sve one hodzice koji su navikli vijekovima da kroz manupulaciju ogranicenih umova,ostvaruju svoje ciljeve,najcesce materijalne prirode. Dok se Hodzicama branilo,da seru i da se mnijesaju u politiku imali smo samo 4% nezaposlenih,sada kada je njima dozvoljeno da ponovo manipulisu masama,imamo nezaposlenih oko 50%.PAmetnom dovoljno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zahvaljujući direktoru "Hercegbosanskih šuma“ Kupres Drašku Brniću, Špance je iz Drvara u Grahovo i nazad prevezao autobus grahovske Šumarije, a lokalno komunalno poduzeće osiguralo je dovoljan broj rukavica i vreća za smeće te vodu. Također je na zamolbu organizatora ove inicijative, upućenu lokalnoj Policijskoj postaji i komunalnom poduzeću, omogućen izlazak na ulice kamiona koji su natovarili i odvezli na ***nij prepune kontejnere sa smećem. Prema informacijama don Davora Klečine, mladi Španci su temeljito počistili ulice središta grada - posebno površine uz kontejnere prepune smeća - te ispraznili kante za smeće koje se mjesecima nisu praznile. Iako je akcija bila najavljena dan ranije preko društvenih mreža, gostima iz Španjolske – uz pokojeg pojedinca – nije se u čišćenju ulica nitko drugi priključio od domaćih stanovnika, posebno mladih. No ni to nije smetalo mladim Špancima da uz pjesmu i dobro raspoloženje, temeljito počiste središnju gradsku zonu i akciju privedu kraju.
Nek je sa srećom.
Ovo ukazuje da su bošnjaci dobro organizovani u tom kraju.. aferim!
Neka džamije u Vlasenici..samo ko će ići u nju za 20 godina
Hairli da bude
Religija - najvece zlo.
Sad neka se mole bogu ili alahu da ih zaposli.
Ok sutra onda kad ne budu imali platu ili posao neka idu i mole se u dzamiji, neka ne idu na protest na ulicu.
U svim normalnim zemljama svijeta ide pravilo koje kaze "materijalna baza pa tek onda dihovna nadgradnja",samo kod nas sve ide naopako,i samo nasi kriminalci iz SDA,koji vladaju Islamskom zajednicom,misle da se Bogu moze moliti gladnog stomaka.
Sata cu vam ja davati,kada ste se dovoljno napljackali u zadnjih 25 godina,zaplatile fabrije,njih preko 150,proradile Dzamije,hahaha.
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://globalbet.cogia.net/ profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
Pa mogu isto skupiti i za fabrike..
a ovdje nema fule, sem potopa
Sad ce komentari pojedinih budala o FABRIKAMA