Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog mladog i pRespektivnog idiota Salmira Kaplana naprosto ne mogu "čut vidjet".
ovaj imbecil kaplan doguro do predsjednistva stranke.....ova sda je odron. moja sugestija je da se sami ukinu.
Vidim dislakove na mom komentaru i pitam se da li ima neko, a da to nisu članovi uže porodice, da mu je Kaplan simpatičan i da ostavlja na njega neki pozitivan dojam . Biće da se radi o neselektivnoj i bezuslovnoj partijskoj poslušnosti kod ovih dislajkova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
CUJ SAD SE I U SDA "PREGLASAVA"? JE LI OVO NARUCEN CLANAK KA DESTABILIZACIJI SDA? Mislim nisam SDAovac, medjutim demokratija je, ne moze se bar za odluke SDA govoriti da su "preglasavajuce"?
@patriote BiH, nadam se da si dovoljno pametan i da ni ti sam ne vjerujes u ovo sto si napisao i da si sve ovo napisao za pare. Samo tako ce biti razumljivo, ako je drugacije, potrazi ljekarsku pomoc, mislim da ti je stvarno potrebna. ;)
SDA snaga BiH i nada za buducnost, za drzavu BiH za Bosnjake
Nabijem i tebe i njih vodi ih sebi kuci SMRADU
DA VAM KO HOCE BOMBU POSTAVITI
Raspravljajte i o Memiću. Mentora Budnju ste isto razriješili.
Serem vam se u vijest
Nek se gložu nek se lome, uskoro SDA 2014. na ovim prostorima. Gubitnici neće popustiti.
vidi malog od skandala xD
Pozor* PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO traži nekoliko pacijenata: meth u Munibu XII Hercegovac92 Omer Mc Keskin Serbin Marko Kraljević Sandzaklija ynwa pa ako ih uočite reci te im da su traženi.
Što se mene tiče, sestrin broj imaš, ako se ne javlja "zauzeta" je, pa zovi dok ti se ne javi, zna biti glasna pa nećemo čuti telefon.
kao pacovi,na kraju sami sebe jedu ;-)
Joj Kaplana kako mi je odvratan, seljačina prava . Primiitivac
Jebo vas Kaplan idiotiii
Ratni profiteri i dezerteri. Jednom rijecju - moralne fukare...
Kod nas su prije svega novinari i mediji krivi za ovakvo ponasanje politicara jer ih uzdizu kao da su holivudske zvijezde. Umjesto sto posvete 20 minuta u dnevniku o tome sta su ovi jeli ili vozili, neka pricaju malo o privredi jer imamo mi vrijednih ljudi. Ali, kako je sve to biznis, tako su i mediji. Ako hocete sutra da pokrenete kliks2, tv stanicu ili novine, znate sta prolazi da budete posjeceni: nacionalizam, politika, 'neimastina', gole zene i linkovi na pik ili market.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/390832/Cerici-su-bili-srpsko-plemstvo?mobile=false/print
Ja njih znam 50 godina veliki su to razbojnici
Raspada se i SDA kako lijepa vijest ! Nicija nije do zore gorila.. !!!
u dopisu kojim ih je sve sazvao Bakir je stojalo: "Dodjite djeco moja da vas naucim kako se preuzima kormilo i od jedne stranke prave dvije!"