Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lola ga zabetoniro...kako li je spavao da mi je znati...o cemu je razmisljao kada su mu djeca hodala oko fontane.
Koliko bolestan moraš biti, pa u rođeno dvorište sakriti skelet ubijene osobe, živiti sa porodicom i skrivati tajnu? Sjediti pored fontane, gledati? Kako možeš zaspati navečer? Koliko bolestan?
i to 2012...
BOSNJACI - MUSLIMANI NA ORUZAJTE SE !!!!!
Srpska posla.
da je klix srbski portal a ova zrtva srbin ova vijest bi bila na naslovnoj 7 dana a ovako brzo ce spasti iza rezultata neke utakmice ako nije vec
Evo negdje sam pročitao da je ovaj monstrum od doktora kosti donio u svrhu proučavanja. Kakva je to patologija, to je za proučavanja. Kao i veliki dio te nacije.
zamisli iz srebrenice doneseš ostatke tijela u Brčko i zakopaš ih u vlastitom dvorištu. Nevjerovatan narod, genetski monstrumii.
gledaj bude u pozadini,neka oaza mira ofo ono...koji bolesnici
Zlocinacko genocidna posla, zamisli zivis tu i tjelo covjeka ti zabetonirano u dvoristu, to moze samo zlocicinac genocidas
Iskopana rupa, ubačena kosturska glava i slikano sve. Gledaj kako su u centimetar iskopali tačno oko glave. Jesu malo morgen.
Kakav um moras imati da ovako nesto uradis? Jeza me hvata!
Mislio da se nikad nece saznat. Kad tad se sazna.
Vazno je da se dizu optuznice protiv pripadnika armije, a kod srba se ne zna jel bilo 20 ili 30.000 zlocinaca
Hej Boze, ovako kad procitam vijest da su nasli posmrtne ostatke sve pomislim da nije moj babo rahmetli . A posle ovoga jos manje imam nade da ce ga ikad naci. Koliko je ovakvih slucajeva.
Sjeme mu se zatrlo ko god da je to uradio..
Za one koji se čude kako iz Srebrenice a u Brčkom nađen, ubijeni Prijedorčani i Kozarčani su nađeni ubijeni u Skenderskoj i Travničkoj opštini pa vi sad vidite---