Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti i živiš sa Bošnjacima. Malo ih vrijeđaš, malo im pjevaš pjesmuljke vjerovatno i one stvari radiš sa nekim Bošnjakom. Ti i Bošnjaci 24/7 zajedno.
Prvi mart treba da se slavi samo u R.S.,jer da nebi tog plebistita najvjerovatnije nebi bilo ni R.S. i Srbi iz BiH bi i danas zivjeli u Tamnom vilajetu sa svojim najljucim neprijateljima -Poturicama. SRBI SRETNO !
SBIH JE KING I HARIS SILAJDZIC GLASO SAM ZA SDP AL SAD VIDIM KOLKO SAM G.O...O POJO!!! OVAJ ZLAJO DRZAVNI NEPRIJATELJ!!!! HARE OPROSTI MI VOLIM TE MAJKE MI
CIJELA BiH = BRČKO DISTRIKT!
A otkud ti iz Australije znas sta se radi u Brckom.... jesi pa.pak tito dragi
Pa sutra se radi u Brckom, kome oni drze akademije?
U Brckom sve normalno nikakve naznake da je neki praznik...
Sretan Dan nezavisnosti Brcaci !!!!
Kada će slučajni prolaznik - ministar kod nas u prijateljsku posjetu susjednoj prijateljskoj zemlji Hercegovini. Dobro došao ministre uglavni grad Mostar.
Ministar inostranih poslova jučer u Banjaluci, a danas u Brčkom.