Da li ste je vidjeli?
22

U Brčkom nestala Amra Kovačević, pokrenuta opsežna potraga

A. K.
Amra Kovačević (Foto:Policija Brčko distrikta)
Amra Kovačević (Foto:Policija Brčko distrikta)
Policija Brčko distrikta pokrenula je opsežnu potragu za 27-godišnjom Amrom Kovačević čiji je nestanak nadležnima prijavljen. Policija također i građane moli za pomoć.

Naime, Policiji Brčko distrikta BiH je 19. maja 2023. godine prijavljeno da se istog dana oko 11 sati od kuće u nepoznatom pravcu udaljila Amra Kovačević rođena 1996. godine u Gornjem Rahiću, nastanjena u Brčkom.

“Imenovana je srednjeg rasta oko 165 centimetara visine, krupnije građe, crne kose svezane u punđu, a u trenutku nestanka na sebi je imala zelenu gornju trenerku, plavu Adidas trenerku donji dio, te duboke plave patike, a radi se o osobi sa određenim zdravstvenim poteškoćama”, naveli su iz brčanske policije.

Policijski službenici su odmah nakon prijave preduzeli neophodne mjere potrage s ciljem pronalaska navedene osobe.                   S obzirom na to da dosadašnja potraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta poziva građane da pomognu u njenom pronalasku, a ukoliko posjeduju bilo kakve informacije, da ih dostave policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200.