Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim kada se nama namece kroz medije kao doce neko pa ce nas kao odbraniti od nekoga.. Nece niko ako dodje do sukoba vec mi sami sebe!! A koliko nam je ko prijatlej pokazalo se iz proslog rata!
Ulmaš ga pravo Vlajko da imamo aspiracije ali ne na tuđe nego da vratimo oteto.
Ja ovo ne znam ni procitati moze neko prevesti😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eufori, natoi...ko da je važno, bježalo bi to ko zečevi na prvi pucanj
Samo use i u svoje kljusee...
Upravo. Malo se to politički spinuje da bi bilo zvučnije. EUFOR je naziv vojne misije u BiH koja nadgleda provedbu Dejtona. Sve su te zemlje članice NATO-a i vojska je njihova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NIPadija samo laze i zavarava ljude. To im je postulat na kojem su nastali.
Zvizdic ne zna jel poso' il' doso' 🙄 provaljuje se iznova i iznova
Nije mi jasno cemu sluze svjesne lazi Denisa Zvizdica.On je sigurno znao da ne dolaze NATO trupe a ipak je pokusao nekoga napraviti budalom.Kakvi smo to ljudi postali?
A Francuska zemlja NATO-a.
zar nije NATO rekao da su rasporedili svoj rezervni bataljon?
Istoj'oto
Samo dođite Nato trupe i jebite majku ovim što hoće rat, pogotovo Dodikovcima i Helezovcima. Ako treba i fizički ih uklonite.
14 april rat u bosni pocinje
Pocinjes ti drkati
Hebo ih PSG 🤑
Stigli Francuzi, a Dodik u Parizu... izvucite zaključak sami gospodo Bošnjaci
Zukane glupane opet si nam.lagao,kakav NATO
Sve članice Eufora članice Natoa !..Došli fra.vojnici koja je i članica Natoa..Ko je ovdje glup , pa mu nešto dalje treba pojašnjavatii? 🤨🥴😜🆕🇧🇦
ovo nisu pi.ckice holandjani kojima je mozak kao kokosije jaje vec izgleda iskusni vojnici.
Veisovci, goblini i orci... Kazao sam vam gdje vam je pocetak, a gdje kraj. Do sad ste trebali stici bar na pocetak, a niste.
Ovi imaju takav moral da ni mjesnu zajednicu ne bi osvojili.