Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bos.Šamac nekada lijep i pitom grad na ušću Bosne u Savu.
Narod koji je trpio i koji trpi onakvu vlast u entitetu PC treba da shvati, PC gradi oko Sarajeva, BL, Trebinja i Laktaša, ostalo, ostalo je zaboravljeno. Srbujte, al' i dalje živite od Titinih građevina, a toliko milijardi kroz entitet prošlo da ste svi mogli imati obnovljene zgrade, kuće, škole, sve sve, isto vrijedi i za entitet FBiH, stoka ostaje stoka, narod je stoka i biće stoka. Nismo mi za bolje. Sve se raspada, a bila bi manja šteta da se saniralo, pa obnovilo, ali ajde...
fbih je "gradio" novalic i sda. lijepo je gradio
&lijepo su "gradili"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedna sugestija Kliksu. Ako koristite stare izraze Bosanski Šamac, Bosanski Brod, Bosanski ovaj, Bosanski onaj, onda koristite i stare nazive ulica u Sarajevu.
Onda bi trebali koristiti i stare nazive svega, slažemo se? Mislim, na stranu, stoji što si rekao, ali ako pominješ Sarajevo, onda pomeni i gradove u manjem BH entitetu.
Tako je, Tvrtkova Bosna i mirna Bosna ;)
Kako ovi gradovi u RS izgledaju majko draga ko iz horror filmova. Al bitno je pricat o ratu a nemaju ni jednu firmu u gradu.
Nisu vala naši, prođi gradovima u FBiH i prođi kroz RS, RS je pustinja (čast izuzetcima na par mjesta, stvarno je top) dok u FBiH tih "top" mjesta ima barem 65/70% a ostalo je isto tako, pustara i ruševina.
Žao mi je svih koji su pretrpjeli štetu od nevremena. Nema tu ništa od politike, ni pomoć tu i tamo samo neko obećanje. Tako je bilio i sa poplavama i veliko ništa. Da smo pametni ali nismo, raspuhali bi svakog govanara iz politike... ovako kukaj i gledaj tupane.